[月經] iOS集中討論區 (253) 靜過鈦空

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
根本得Apple自己瘋狂追求部機有咁薄得咁薄
十幾吋咁大部iPad整到咁薄有乜意義,仲更加唔好揸
一齊去撚下先
在我看來 寧願買11吋 pro 差個1000左右

OLED 一睇就有明顯分別 +埋120Hz +M4+256gb

Air 13 Mon 大個少少但又唔係最靚 大黎都係托

雖然粒M4 都係殘血 但都係新一世代U

加加埋埋差距都值果1000
Air 13變咗老母機定位
Mon大就得

我都係貪佢睇戲睇波爽啲
都大幾多下
不過Apple近年啲中價大mon機銷量都差過預期
iPhone 14/15 Plus, MacBook Air 15
iPad Air 13我都唔睇好
賣得唔平始終係硬傷
小朋友機 都得。。。 最緊要夠大 夠方便
老母機買袋底iPad 好過,反正老母s都係有得睇就得 平一大截
買部翻新M1 Pro 12.9”仲抵屌
各方面屌打Air 13”
iphone, ipad 都係pro 機先有120hz啦
當年買A12X pro翻新 $4399 抵撚到仆街
應該都開始變慢,reload?

Youtube disney+ 連登機嚟
之後啲翻新機 都再冇啲咁抵玩嘅價
依部都仲用緊 有心有力 係嚿電爭少少 🤏
無貨呀
換就得,電唔係問題
可遇不可求 嗰排要係咁F5 買完已經消失咗
A12X 最大問題都係唔夠ram 要reload 同舊電倒水咁去
不過我部iPad 落地盤開圖有時真係唔夠D M2 / M1 iPad Pro 快
未見過有貨
512囉
Pro 10.5 翻新都開心 係舊電真係收晒皮 仲有白斑
我10.5都諗住換今代11pro
Apple Store有新iPad Pro display未?
10.5 終於等到oled
次次都呃鳩人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞