[月經] iOS集中討論區 (253) 靜過鈦空

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
我本來以為大Pro之前已經加過少少
今次應該會加得冇咁狼
結果大細Pro一齊加足$200USD
唯有同自己講Base升咗做256GB算仲有啲良心
個新MON應該係最大賣點
其實如果IPAD仲貴過MACBOOK, 係唔合理
如果IPAD行到MACOS就另計
唔係話唔支持香港YouTuber
但香港嗰啲真係冇咩好睇

淨係講評Apple product
香港冇得14日退貨
即係冇腦開箱color comparison冇得做
或者買10部唔同spec跑分詳測都冇得做
仲要cut 左個鏡頭,但當哂無野咁
鍾文澤, 小白, Geekerwan
佢預你用iPhone
我上年8月買左部 2TB 12.9” @13,399
跟住上美馬執左個貨尾 magic keyboard @1,250
筆一早有

咁睇落都唔係好苦主
雞蛋妹
我支Pencil 2對上一次大轉款一出即買
用咗6年其實算回哂本
不過支筆明明冇壞但因為換iPad而變電子垃圾個感覺唔太好
新pro用Apple logo散熱
但個keyboard又遮番住個logo
DLS
我就係唔小心跌咗枝筆等佢出新就買
同我講唔Compatible 我部M1 iPad Pro
pencil pro 同Pencil仲要一樣價錢
買Pencil就會覺On9咗
買Pencil Pro又唔知得唔得(即使冇新功能我都Okay如果Compatible)
你Pencil減100蚊都好啊
M chip 感覺上仲食電過A Chip
睇片真係A 算
我希望Carousell 有人同我筆+ iPad Pro 成set 收
換新機

街舖-279都做到
但我想雕名
M chip對MacBook Air先做到核電
有冇人相機scan qr code scan到有反映,但個黃色制㩒唔到?
x2
外國大把YouTuber, 香港就除左Karen同pinky, price 唔洗追,讀稿完, 睇女睇雞蛋妹, 一係就gadget, Edwin
想換走iPad Pro 2018
但我部係LTE 版,加埋keyboard, Apple Pencil 。成套換要補超過$9000。
點算? 升唔升?
平時都係做下普通文件嘢。
呢個時候出ipad 10代是否不智
以前部2017 10.5吋 pro touch screen壞左好耐想換過部
其實m4只係快m2 50%,又唔係真係快好多,但價錢爭2500蚊,256 air係咪抵屌啲?
屌,諗諗吓好似轉iPad air M2 仲抵屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞