[月經] iOS集中討論區 (253) 靜過鈦空

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
Safari個私密模式…..
唔知做乜上google.com.hk , load左入去之後個網址名會轉咗做https://www.google.com.hk/?client=safari&channel=iphone_bm&zx=1714646308021&no_sw_cr=1

wifi , 數據上網都係咁
反而唔用私密模式就咩事都冇
有冇巴打都係咁?
而家買15 plus 會否太戇鳩?
唔急咪等埋16 plus先
戇鳩
AAPL
Let it loose原來係放哂啲vp 存貨出黎咁解
分析師原本預計蘋果在財政第二季度Mac銷售額將下降,但實際上增長至75億美元,而預計爲68.6億美元,根據LSEG數據。

「他們實際上是受到了由搭載M3芯片的新款MacBook Air的強勁推動,」庫克說,「在本季度,我們一半的MacBook Air購買者是Mac的新用戶。」

連登仔: 垃圾M3 蘋果已死
Btw佢after matket升得多唔多唔少係因為US史上最大$110 Billion buy back
公海每日都將同一段關於Apple唔太好嘅新聞rephrase完再rephrase貼十次
就當Apple真係死咗
科技公司好興衣招
佢係咪想買到變番private
一間牙膏廠
有咩期望?
牙膏得黎仲要keep 唔到水準
而家用到好撚嬲
普通機繼續60hz
15plus係普通用家最好用既電話
除非你本身有影相需求
我都係咁覺得
但係我部xs 就嚟支持唔住
唔知捱唔捱到iphone 16
15 plus一定唔會後悔
我自己用左兩年14 plus,而家都係好滿意
又輕又大mon又大電,真心無缺點
15 還 15, 14 還 14, 可以相差好大架.
剩係個port已經好大分別
14 可以考慮自己改 Type C
用緊17.3上唔上17.5好
想請教 iOS 有冇得 set 捷徑一 batch 過將一堆輸出咗去檔案 app 嘅圖片重新命名做特定格式嘅檔案名稱?
例如 IMG_0001.png 按返本身張圖片嘅擷取或者拍攝日期,重新命名做 Screenshot_20240504_015400.png
問得就等18好過
13 pro 用家 下年都會轉plus 系列
最緊要都係大電 輕
16 plus 傳聞會整細個電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞