[月經] iOS集中討論區 (253) 靜過鈦空

381 回覆
3 Like 1 Dislike
如果轉扣就可能到時要買尾水S9
我幾十條錶帶
Watchchat 2 update後watch icon logo 冇咗
我Ultra戴住瞓
電量都只係剛好夠全日
apple watch續航力咁多年都冇大進步
iOS 17.4.1問題
有Watch一律建議唔好上呢個Version
上咗就上17.5 Beta

利申中完伏
長㩒reset一次再pair過?
試過,但呢個情況都係要插住線先禁到
唔插線係禁咩都冇反應睇嚟真係壞左
但我明明仲係17.4
部機越黎越卡勁易熱
想比7舊換電洗唔洗驗腦 怕換完一樣 有冇過來人分享下
12 mini 72%health
iOS 17.5 beta 2 用唔用倒HSBC, iOS 17.4.1 食電食到on99
14 pro 用到
想問iphone 12 駁電腦
windows 10, 插完USB 有聲
Trust咗 但電腦, Itunes, apple devices 都睇唔到
換咗3條線, 插頭

仲有咩原因
你個 itunes 係咩版本 ?
會唔會你關左 設定 faceid 與密碼 入面拉落去配件
之前啲人睇上網人教 關左佢 安全啲 多尻如
會整到 駁線備份唔到
如果ipad 關smartcover 蓋
會失敗備份唔到整到
如果唔係似你電腦硬件驅程式問題多過線

Hackerman
itunes話最新
開、關都無反應
感覺上都似係 驅動程式問題.

另外 你 果 3 條係咩線? 提供多少少資料吧!
啱啱搵個hub 唔直插port 就得
但hub都係插同一個I/O port
理解唔到
咁神奇? 直播反而衰咗? 你插機箱前面 d usb port?
開、關都無反應
感覺上都似係 驅動程式問題.

另外 你 果 3 條係咩線? 提供多少少資料吧!
啱啱搵個hub 唔直插port 就得
但hub都係插同一個I/O port
理解唔到
咁神奇? 直反而衰咗? 你插機箱前面 d usb port?
我反而係itunes 認到但檔案總管唔會睇到入面d相 困擾好多年 換咗機都一樣
幾時先有新iPad 呀
要比部舊iPad 外父用
自己買新
插後面呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞