[月經] iOS集中討論區 (253) 靜過鈦空

367 回覆
3 Like 1 Dislike
再唔得咪真係插電腦Backup
好似有個限制係一個鐘頭只可以一千張
而家買apple watch ultra會否不智
Apple Watch幾時入都可以用到爛先換
所以反而冇乜嘢
除非你話佢忽然間整啲好突破性嘅咩有個鏡頭又有血壓咁
希望樓主會有電腦啦!
有鏡頭會唔會用番手機app遙距快門
有冇人試過apple watch 換電
係咪同iPhone一好快拎得?
有冇人用國泰MON下面個USB-A叉得到 iphone 15 pro?
我試過用不同嘅線都係叉到一秒都停咗
但拎黎叉14又得喎
係咪電壓問題推唔到 iphone 15 pro 個usb-c叉?
即係建立一個新shared album 我一次過揀哂3千都冇用?

我用mac開shared album 揀哂,iphone ipad直頭出唔到個album, 但當我用iPhone開album揀晒相都只係出得部份
問下啲中國同胞空姐 係咪個mon歧視你
等緊出watch 10
有冇人apple watch用電勁快 之前訓住戴起身都有60%電 依家訓住戴一起身已經冇電
https://mrmad.com.tw/altstore-pal
有冇巴打裝咗?
無帶住瞓
但都覺好快無電
S8
唔會 更新嗰陣會彈個apple id叫你入password
依家用US戶口玩緊arcade 原本啲apps都無影響可以繼續更新
就算唔戴住訓 之前出一日街返屋企都起碼30%電 依家幾個鐘已經0
裝嚟做乜
yes
但我mac sync唔到去iphone 呢個可以點搞
呢個冇用過 你試吓整一張先
好似話轉扣既設計 要買過哂啲錶帶
最近啲新聞靜到
一係就淨係識吹黎緊有好多ai
但現實就係新產品次次都delay
冇乜信心啲新ai 會幾好
應該會轉設計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞