[月經] iOS集中討論區 (253) 靜過鈦空

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
有冇開low power mode?
開親都會lag
佢真係慳好多電 代價係lag

但係呢個情況舊兩代係冇咁樣
冇開, 成日好明顯會lag 半秒. 我覺得係個ios夾部機既問題. 我用部12mini 行low power mode都唔會咁lag啦
個mon高hz咋
好似係粒U問題
A14 A15 A16行慳電都唔係咁
有冇人試過插住線叉電都睇唔到有幾多電
iphone 15 pro 都120 hz , 咪又係lag
蘋果(Apple)去(2023)年9月發布新一代iPhone 15系列,同時推出全新「精細織紋保護殼」及相關材質配件,標榜環保理念並取代了舊有的皮革材質。然而推出後不斷傳出用戶抱怨品質差強人意,近日爆料指出蘋果已停止生產這款材質的配件。

據外媒《MacRumors》報導,經常準確披露蘋果(Apple)產品消息的爆料人士Kosutami在社群媒體X(舊Twitter,又名推特)上表示,蘋果已經停產所有使用精細織紋材質(FineWoven)的配件,同時將生產線全數移除。而最大原因就是這款材質的耐用性不足,也可能準備開始嘗試其他替代材質。

呢度有冇白痴有買過?
以前用開Apple Leather Case
今年去拎新機嗰陣摸一摸個新Case
即刻屌出聲
下代我諗都仲會係咁嘅問題…兩代都無解決問題…
屌佢老母 嬲嬲地唔用Pro系
新iPad pro 可能skip m3,直上m4
https://x.com/9to5mac/status/1784555108241473997?s=61
呢代7到痴線
唔知係啲app唔肯搞定咩
13 pro到而家都係
e.g. ig story影近嘢
app唔肯搞
apple一早開放左第三方相機app
垃圾iPad os
仲要收返真皮價
cls公司
會唔會有新ipad mini
好悶
好悶呀
黑人拎住支Apple Pencil
果然係Apple 點都要加D大愛左派元素落去
美國係要咁玩
有時啲發佈會我地睇落好on9嗰啲講環保講10分鐘/黑人/女人/殘障人/LGBT
喺美國唔做齊嘅話會俾人數到臭

14 pro 一出嗰陣個個屌apple

但有啲app 勁快update 咗
有啲到而家 16pro 都就出都唔鳩理user
17.4.1 後我部15pm 都熱咗,用pip睇Viu 係熱到痴線
升咗上去之後就算用原裝個magsafe 尿袋叉電成日都話過熱停止...
佢熱過我打機都係第一次
屌佢老母Tim Cook 做緊乜撚
今年出咗四部機,得15 pro先咁多問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞