[月經] iOS集中討論區 (253) 靜過鈦空

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
執上兩代清貨/翻新pro好過
嗱老老實實除非air核電好多
m2 又大芒
其實真係唔貴
對比m2 MacBook air
比多$3000多個keyboard
其實唔值
除非你話一定要mos
如果唔係普通YouTube Netflix 文書嘢
真係完美
仆街 我已經間唔中就report一次bug
係咪因為得中文輸入法係咁所以佢唔當係bug
我都係每一個beta re一次 冇人理
好唔方便...本身note習慣用gmail folder去jot低野
依家gmail folder會有呢個bug 要用icloud folder先冇事
EU iPad連charger都閹埋
精妙鍵盤 2699
pro 13 10499
iPadOS做文書嘢
ipad pro 11 吋m1
冇更新欲望,係個mon有粒死點
好事,班EU狗咁臭串矯枉過正
iOS 17.5 核電
部m1 ipad pro爆mon
維修就4千幾
買11吋256gb m4加埋applecare同case接近一萬
想要face id所以air就唔會諗
新ipad一如以往無驚喜用緊Air 5,ipad pro 2020唔使換
我部2020 12.9"會用到壞先換
iPad只係睇YouTube
旅行plan行程個mon大啲
有冇M chip都唔重要
無錯,舊電都仲健康ipad 九成睇片或youtube
粒U再勁都無用
又放風引鳩人等
其實用落17.0, 17.1, 17.2, 17.3, 17.4用電量都冇咩分別, 都係核電
其實你係咪收咗Apple錢

呢度絕大部分用開iPhone嘅巴打都講唔出呢一代OS冇問題
我邊有咁出名
不過我自己裝機係唔會用官方BACKUP, 除了WHATSAPP
我喜歡由頭裝, 唔喜歡過垃圾
有問題吖, 上次個速成BUG咪有出現
枝野唔向下兼容

用緊舊機唔小心跌爆枝筆都係要焗買舊筆
iPad Pro 好似加左價,打爆買晒筆同keyboard 要兩萬七
而家睇電子產品news應該追邊個youtuber好?
price hk啲人都唔同哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞