[月經] iOS集中討論區 (253) 靜過鈦空

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
做普通文書野a12x 我諗你自己都知夠做,問得都係新機吸引想升姐

咁咪升
個個屌晒鬼好食電喎,你仲衝?
係弱智
出面啲大鋪係咪唔知iPad 10減咗價
仲賣緊舊價
2018pro有慾望,不過見到個價錢
都係等2028先換
去睇真機 睇下自己接唔接受到60Hz
淘寶好似仲未有iPad pro mon貼、套
問心除咗粒電 你覺得有乜嘢不足
佢唔hi係用Samsung咩?
垃圾廣告雞
本身諗住轉M4 iPad Pro , 但見到M2 air 128GB 都係4599 就想轉M2 iPad Air 算
佢M4 放落iPad OS 都只係浪費粒 chip , 又唔係MacBook
OLED同LCD差好遠

今年唔好入去撚機
差得遠但我又唔會攞嚟睇片
冇咗pro motion 但我覺得用一陣就會慣
有幾遠呀
iphone 咪oled
iPad pro 2018又係LCD
m1 iMac 又係LCD
電視又oled
完全唔覺有問題
木眼福音
唔係話無分別
係唔會睇得唔慣姐
但120hz 同 60hz 就真係差好撚遠
ipad最明顯係60/120hz分別,反而iphone唔太覺
買Refurbish 個部iPad air 4定 iPad 10 好
純粹睇劇上網
真,基本上睇過一次oled 唔會想用iPad air lcd
ipad air 4, ipad 10個mon唔係全貼合
唔全貼會點樣
睇外國啲有用好多
都市閒情style: mkbhd
Informative/ 有獨立見解啲: Dave2D
Stress Test: Jerry rig everything
避開mrwhotheboss/ iJustine
一個奶共一個on9 iFan乜都讚

最好一定係wsj既Joanna Stern無之一
OLED個Hz問題始終睇到對眼易攰啲
所以我反而要想miniLED
如果mini跟miniLED會即買
不過無咩可能
個mon同玻璃之間隔左層空氣
諗多諗冇埋

多謝apple 已經賣平左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞