錢志健 同 羅家聰 公開閙交 。

464 回覆
11 Like 137 Dislike
其實我覺得佢係睇人同堆睇個channel節目有冇價值
又未必係下下講錢

有d係for搵錢有d係for so called社會責任?
好似子君果d都直情唔似會有錢袋到
但可能佢buy佢個channel理念就會去做下

至於$果d可能kc都知佢咩性格
撈開錢銀既人點樣都可能會有唔多唔少識計算
睇佢係咁攻擊kc平時有咩做又帶有威脅性咁話佢證監要申報咩咩咩
就知佢本身個人都唔係咁老正

甚至可能$自己有d野kc知道左覺得唔多對路
Input output唔對等咪唔想同佢做囉
而家啲 KOL 個個私怨上身,標題以為係評論世界時事,但集集內容一9樣,Live一開始對空氣鬧10幾廿分鐘,然後黐脷根講嘢一舊舊唔知up乜9,然後1分鐘叫做正常少少,然後又10幾廿分鐘對空氣鬧,全部淨係鬧佢哋嘅舊同事,一渣公眾根本唔識亦冇興趣想知嘅人。呢啲 YouTube 內容一啲營養都冇,評論又唔客觀仲要錯漏百出,燈撚咗N次仲要死雞撐飯蓋到底,唔敢面對客觀事實,睇得多浪費時間,仲要令到個人蠢咗。
呢啲 YouTube KOL 容唔到同佢哋意見唔同嘅人,言行同藍屍、共產黨一撚樣。
乜而家啲香港人鍾意睇呢啲 YouTube 打發時間?
係得raga嗰幾個先夾到
無追開
係咪學安德尊同李錦聯嘈交吸收視
利世民夾顔寶剛 好好多
應該是張子君,佢同KC由商台到開網台節目拍得最好;上集節目還在KC 家中做直播,另外和靚女Debby 羅尚培主持一名經人是Raga Finance 皇牌節目;這對組合能產生化學作用,最記得博士經常講要加人工……
一早unsubscribe 左錢志健
痴撚線左
堅離地個組合已經搞笑得黎好正經
張子君同KC應該真係friend,唔覺得張子君channel畀得起幾多錢請KC

Raga一名經人根本就係攪笑show,9up一個鐘但娛樂性一流
講野鬼食泥咁 南磨佬
之前都有次kc 話「我覺得搵錢緊要喎」 之類
好少youtube channel 燥到我要unsubscribe
錢生做到第一人
點串法
點睇都係troll緊/ 曲線
流亡左仲on99咁
佢講少陣野真係會死
係咪似劉松仁易d上位
共你個產冇講錯喎
寫blog算啦
比返條女我呀仆街
羅尚沛鳩UP,DEBBY調和氣氛,KC下把搞笑
個格同講野方式都係D公司精英高層咁點會肯做下把
乜唔係教主係下把咩?
如果唔係KC根本唔會睇佢嘅節目

講得好聽D就,錢先生個節目門欖幾高,一般人唔易食
唔俾面就悶
濕鳩炒家扮晒專業人士
睇過華爾街狼人都知班友咩料啦
Youtube講幾句野係到話救人又剩
因為佢地都好尊重KC, 有時比KC 串笑下就算,同埋唔可以咁蠢,咩都唔識,KC無耐性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞