錢志健 同 羅家聰 公開閙交 。

464 回覆
11 Like 137 Dislike
佢仲要扯埋去咩佢係幫手足
同羅家聰唔同
講真羅家聰法輪功台都做唔通真係淨係為錢咩
公開性交先開post喇
戇鳩五毛,幾百萬黃絲無人嗌交?
KC成日強調自己交緊香港稅, 但有生意起英國
kc就明買明賣揾佢做節目就要比錢,要幾多就應該睇人,咩黃絲定藍絲有聽開佢就肯定自由主義者
焚總個態度成日串串貢, 麻麻地。 不過佢係有心搞既。
咁真心覺得KC喺練功台出節目真係只係為錢。。。
佢喺練功台Hea做嘅程度應該冇人及得上, 不過佢有度好係每次當個主持開始Spin去洗腦時就會閘住唔俾發功。。。
大師都未屌9 KC

呢條錢志健巴咩撚閉
羅家聰法輪功台view數高過 ED錢個台
我覺得佢都係為金錢做節目
ED就算為理念
其實個定位都好難搵人夾
1国2制 ver1.0 可能只得劉夢熊啱咀形
但劉夢熊係真心膠
通過櫃都唔醒嗰種
佢直播真係自己拎黎柒, KC同佢講道理, 佢訴之情緒, 其實真係拎黎羞。
為左使命呀!
咩果面門檻咁低
大師好易比人搞著
冇聽到,其實點解話Ed係茂利?話下笑咋?
加埋百鳩幾歲
錢生想搵人圍爐, 明撥KC, 但KC 又同佢唔係咁熟, 咁緊係防一防佢。
佢係離開咗香港

但又一年返幾次香港(揾食)嗰隻

你可以當半個太空人
好在睇得切, 錢生知自己柒
好奇怪一個為理念嘅柒頭點解會係個Fund佬。。。所以佢都好分裂下, 一邊為理念, 另一邊就為利益。。。
d old seafood 最需要認同
本我自我超我
YouTube其實可以講認真野, 但錢生主持技巧真係欠奉
追開咗幾個KC節目:
Yumi 成日就俾 KC質。
練功報果啲KC就hea答。
焚總同肥智政就係識撩KC,拋磚引玉式。
KC最夾係同Debby同U煎嘅「一名經人」。
上幾個月KC番咗來香港同大師果集,KC撚到大師想爆鳩佢樽。
錢ed人根本唔清楚youtube係做乜,youtube就係娛樂場所,適合嘻笑怒罵 ,咩偉大志向個D唔撚係係youtube到搞,真係要決志既時候(佔中十死士)就著左草就係ed人
佢仲要扯埋去咩佢係幫手足
同羅家聰唔同
講真羅家聰法輪功台都做唔通真係淨係為錢咩
羅家聰法輪功台view數高過 ED錢個台
我覺得佢都係為金錢做節目
ED就算為理念
其實個定位都好難搵人夾
1国2制 ver1.0 可能只得劉夢熊啱咀形
但劉夢熊係真心膠
通過櫃都唔醒嗰種

佢讀咁多報紙識咁多人都仲 ff 一国兩制

唔知佢個腦諗咩
純講主持技巧, 夢熊屌打ED
咁有信心可以自由出境
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞