錢志健 同 羅家聰 公開閙交 。

464 回覆
11 Like 137 Dislike
拼圖始終都係過去測未來係唔合理
但可以比你睇到個價格走勢點行
技術嘢佢始終唔掂 係掂自己炒使鬼接咁多散job
金破哂頂佢仲睇上落市
不過基本marco邏輯係好穩 聽佢唔係睇佢technical
係學佢點睇marco

再講你上面幅拼圖我覺得係唔岩 因為長線來real interest rate都係跌
佢自己都有寫文講過 就算再有加息都唔會去返之前個高度
咁依d都係睇對比嫁姐
成班財演 甚至Fed自己都係話只會加一兩口果下
佢預測到一定會大手加息已經幾勁下

同埋佢之前有集都講過基數唔同 增長又低左 依家5厘半等同以前10幾厘

你真係純炒股邊洗睇經濟分析
raga沈大師 打女人條pk 藍到黑
冇睇軸
但你幅圖個走勢都唔似 證明拼圖都係要靠基本面估岩個勢
再搵幅岩嘅圖拼
佢張圖應該係講緊Market上面美債10年收益率 唔係Fed rate

我知 但基本上升幅度同到頂嘅點都唔岩
唯一岩就係升
cls yt越黎越多片講佢地
100%準仲洗免費做節目比你咩
你睇連咩SVB之類都死係國債上面
而家錢生愈掘愈唔對路 勁多人屌佢份人pk
https://www.youtube.com/watch?v=N5kwTNsq1WU

笑左, 有人出埋賽後分析
其實嘈緊乜
https://youtu.be/Hi5buoFJX5c?t=1023
on伯 分析,串爆錢先生,從事情傾寫出錢先生其實係……
Eugene Calvin 黃呀嘛
姓錢嘅不嬲都陰陽怪氣 講嘢避左避右扭嚟扭去 都有一大班廢中廢老聽
仲要20年左右先蒲頭學人講政治
5毛好嬲?
KC support
唔想聽嗰啲五毛,咪又係覺得香港日日由治及興,前途一片光明
反共反到掩耳盜鈴
日日夢囈支爆近了、美軍來了我帶路
唔正視中國實力,推動相應反制策略
永遠都唔會成功滅共
咁你係撐共撐到掩耳盗鈴?
香港經濟而家係點有目共睹
香港唔會玩完,因為一定唔會變零
只係會慢慢沉沒喺歷史洪流咁囉
https://www.youtube.com/live/ybRl_8vGaEc?si=TwhfvyzzvEteGjap

錢志健話自己比人網絡欺凌

癲撚完未
叫佢收皮啦

佢攪明就係想滲透香港議會
之後再離間入面d committee 遊說香港議會唔work
被袁弓夷屌柒佢好正常

雖然我都唔覺香港議會係work
你睇果堆走難黃絲,個個去到外國無咩嘢做到
個個就係做YouTuber開patron 收課金度日
得閒就聚埋一齊祈禱打飛機
得袁弓夷一個on99燒錢又洗濕個頭
連搵精神繼承都搵唔到
因為無佢咁老既走難kol 無一個唔係因為生活問題起私心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞