錢志健 同 羅家聰 公開閙交 。

464 回覆
11 Like 137 Dislike
咁渾水前幾日個YouTube 摷翻三隧分流依單嘢抽/串尻KC話佢啲論述係錯嘅同埋話KC鍾意打天才波嘛。。。
但係佢連 論據 加論証方法 都俾KC 駁倒埋......
之前 摸魚 VS 純情三角底褲 咪好笑囉
https://www.youtube.com/watch?v=sgS4PVEWSeE
渾水還拖話搞辯論。。。最搞笑係佢打晒開口牌話KC有問題, 之後先有經濟佬開題回應, 但佢條題就講到經濟佬點佢名在先。。。
渾水不如開宗明義咁同經濟佬講話開個節目乞view。。。不過要傾好個人工先
渾水真係柒既,佢條片完全唔係回應緊人哋。又話人哋片長冇睇又亂鳩咁回應,難怪KC 輕鬆KO 佢

好地地扮中立評緊錢志健羅家聰

走去開左兩集自己片kc
佢呢d低級紅廢事駁
講到口都臭
徐家健 曾國平 梁天卓呢三件野都無料,尤其是個徐家健
錢志健仲要試圖喺嗰段8分鐘直播誘導觀眾覺得kc係淨係講錢嘅仆街咁
柒到仆街
渾水條友近排應該幾手緊,一日出4條 Youtuber video
今日又有好似下午5:30 分出
唔通俾佢啲老細笑尻佢先成日出片還拖?! 條題嘅Target Audience係"KC讀者", 但係5:30嗰陣時一名驚人直播緊喎。。。不如叫教主幫幫手喺節目度叫人賜view。。。一係渾水開個topic回顧下謎網五十, 應該可以乞到view。。。
芷筠今個星期又約KC開房
G
其實佢主要都係幫公司做分析,下下講哂出嚟咪倒自己米
有咁多?廣東話喎?
呢啲對我哋小市民有乜幫助?
加息咪你同銀行借錢成本高左 最直接咪供樓會貴左少少 定期息高左
咁理論上會壓抑物價同資產價格咁上下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞