錢志健 同 羅家聰 公開閙交 。

464 回覆
11 Like 137 Dislike
Cut到得翻8分鐘?
其實之前最大衝突點係講立23條果排, KC 講左好多次睇法律條文冇用, 本身都衰緊, 冇討論空間, D野都係上面任講, ED 成日想引導佢講 D 野實質點唔好, 好似好想害佢都要流亡
$生之前好似都想trap KC博士, 不過博士EQ算高, 又唔見佢上功夫報講野又會搞到不歡而散
CLS 拎kc個證監牌出黎講
ed 真係有d過份
末日博士 垃圾到不得了
之前有人屌尻佢,話佢想係歐洲個davos meeting,世界經濟論壇突襲波叔,要求港共政府回歸佢幻想緊既“一國兩制 1.0”
其實佢地成日有衝突,kc 不如唔好做啦。除非兩條友夾埋做馬騮戲,如果唔係做黎都晒氣。
好早好早期我好鍾意睇佢啲拼圖,知後自己識多d d 嘢過一輪之後,就知鳩到無人有。,佢搵幾十年,幾百年對比,實搵到一截啱用

原本講嘢都叫有啲point, 俾中資炒咗就變成怨婦
花生。
但你係連登笑佢拼圖王就會比人負評
ED 係有心人 不過有啲大紀元感覺和天真
有劉夢熊的感覺
幾個月前都試過一次唔合意見, 之後就無再睇
$最鐘意 cut 精華片去拎出黎講
袁個時又係咁做。
好心係外邊就團結D
訓醒就得翻8分鐘
Cut到得翻8分鐘?
訓醒就得翻8分鐘

好在 dl 左放工聽
$最鐘意 cut 精華片去拎出黎講
袁個時又係咁做。
好心係外邊就團結D

果次set好時間諗住出律師信
仲有一半未聽 屌
叫人衝自己鬆
本身2個都有睇開
今次un sub 左 ed

無啦啦問kc係咪證監營業代表,知唔知主要收入唔係證券會被釘牌。 玩到篤灰人生攻擊,佢有冇牌同做節目完全冇關係。

跟住話kc ego,佢自己又係咁用做多kc 10年人,之前工作經驗點點點去壓人。

冇kc個節目就不停重覆一國2制1。0
47人案。。。

想知邊條例寫明個人主要收入係要證券
錢志健呢個人真係幾仆街,想迫人講野令到人要流亡,心胸咁窄就咪做主持人
之前大摩前亞洲高層羅奇發表文章,錢生都想KC 評論;但是KC 都只是輕輕帶過;應該都對KC 有所不滿……
唔係有啲

係值頭on9啦

過左呢幾年,仲講緊一國兩制點點點
我大概記得KC 話羅奇講嘅,佢老早講過晒
呢個真係唔知喎,連登好buy 拼圖分析?
我都想知。。。

定係混淆了收入 vs 離開業界?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞