[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(71) Coachella High爆全場招納全球通伴入會!

1001 回覆
20 Like 26 Dislike
成績好唔好靠首歌質素
講得幾好 hybe 啲團多數唱唔得 但今次又唱又跳咁耐 正常都冇氣 , 佢哋有進步空間 。 我諗跳唱最穩係ITZY、Gidle、nmixx
其實冇人擔心過
講 bp ,睇番佢地啲encore咪又係唱到一劈屎咁
不過啲表演係幾好feel
我都好鍾意
嗰d人當BP vocal Ok 時就屌舞
而家到fim寶無得屌舞就屌vocal
又拎返BP嚟比較,忽然BP 跳舞又無問題了

利申唔憎BP, 上年都有睇佢地做headliner覺得好好睇

同埋d人要比就公平d,fim寶歌曲d舞不嬲強度都大又複雜,難記又要用力,其他團唱得好d但佢地有冇跳得咁好先?
Encore en 得唔好嘅真係大有人在
應該係話encore 得嘅係少數
但啲人特別鍾意啫住fim
廢事招黑唔開名
但有啲團唱得唔好就話氣氛好,睇得開心
韓粉台粉都對其他人好包容
但去到Fim 寶們跳得好氣氛好就一定挑剔唱得差
我都怕自己太主觀
叫咗個朋友睇
佢嘅comment 係佢哋擺明唔係sell 唱功,表演整體幾好,肯唱氣氛好,音樂節夠啦
唯一係話佢哋實在太瘦
估唔到咁好
係喎漏咗NMIXX。講到尾娛樂事業都係包裝遊戲,不見得HYBE有包裝佢地vocal,通常讚佢地嘅都係performance,同埋佢地多資源拍綜藝sell人設,但係路人認識佢地最直觀就係佢地嘅歌。
觀點與角度啦,每個人入坑嘅原因都唔一樣。
公海/某個網成日都淨係CAP負皮
唱得好果陣都係CAP負皮
結論無論做成點都係有負皮
唔明咁上心做乜
路人講一句
個表演咁好
又好睇又好氣氛

但係最多討論就係邊句唱得唔好
唔怪之得佢哋咁鬼大壓力
仲有NewJeans呢
大家唔好咁sad, 牙櫻錫返

https://www.instagram.com/reel/C5vDpO_r7x8/
新牛喺最頂唔係爭緊啦
風扇太大風,頭髮吹到遮哂樣
我會代佢地去睇專場 記得唔好同我搶飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞