[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(71) Coachella High爆全場招納全球通伴入會!

1001 回覆
20 Like 26 Dislike
而且集中哂chaewon同yunjin到唱 如果分返勻唔會咁辛苦
個團名已經講明一切
出面班友咁叻 佢哋追緊個團有無上過呢啲大舞台啊
感覺通伴們比啲負評搞到有啲懷疑人生
當然進步空間就一定有既...
其實睇多幾次, 發現有唔少位唱既時候個個人就會變freestyle 唔跳舞住,比其他人cover住先...算係減少咗啲高強度編舞既負擔

今次表現我覺得綜合都合格既,櫻采真發揮正常
係葉師父唱得虛咗啲,唔係好入到咪
忙採音色本身就係咁唔明網上啲人係咁針有咩意思

至於舞台上啲特效同鏡頭就算啦,始終又唔係拍開idol
有得免費睇已經心滿意足
其實係刻意變咗freestyle 同cut動作,應該都關個台事,無可能永遠企正中間。要佢哋唔熟英文係個台成40分鐘又要互動本來就多一樣嘢要分心
Fim 寶b站啲通胖都正常,大多數都講有咩做得好咩做得唔好,真係謙虛,唔係盲撐式護航
其實點會唔知有咩問題 但我覺得enjoy 當刻就無問題
過多排有鬼記得咩
寧願指出嘅問題再改進 都好過盲撐
今日個show氣氛好正
台下反應feel到勁好
睇番2023 cocahella bp都冇咁密集式跳唱 不過係好好睇
2022 cocahella直頭不堪入目
完全平淡冇feel 我仲以為台下冇觀眾
佢地淨係識懷才不遇
我好有實力不過紅唔起冇人賞識呢啲
落力d推自己團仲好
係要周圍辣火頭走去踩其他團
倒自己團米
跳舞唔係唔會批評
係直頭唔敢拎嚟比較
如果講唱得比較好
淨係噏都噏到4隊
咁4隊之中又有冇公認邊隊係第一,我相信係冇
所以啲人鳩噏當秘笈
fim寶嚟講
我寧願犧牲唱得好都想睇佢地勁舞加炸爆個場嘅feel
就係今日場show嘅感覺

你search 2022 cochaella嚟睇就知我講咩
應該係得40分鍾演出時間 冇得超時
要搵位抖氣就犧牲左演出時間
我諗fim寶5個都會想演出多過抖
我係唔想佢地咁辛苦
唔咁多勁舞 淨唱下都可以炸場嘅
因為果啲人冇追任何團
只係鍾意踩
唱得又話唔跳得
跳得又話唔唱得
跳得唱得又話樣衰
仲有男團fans
今日已經喺threads見到幾個由朝到晚都好熟口面嘅ac
㩒入去發現由2點開live開始屌到而家
到底d人係有幾撚得閒
仲著緊過呢到d fearnot
產生Hater唔係因為喜惡而係妒忌
even iu都會比人罵,又何必奢求得到每個人嘅喜愛
通伴唔洗咁上心,洗定耳仔等聽日hot&fun仲爽啦
B站重溫緊
第一次睇到熄彈幕
完全睇唔到畫面
彈幕就接近全屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞