[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(71) Coachella High爆全場招納全球通伴入會!

1001 回覆
20 Like 26 Dislike
我都覺 琴日車汪係唱得最好嗰個
我覺得unforgiven最正 唱同舞都顧到
車果個係音色+技巧,佢把聲真係一個gift嚟
正如忙採同zuha嘅身材都係gift,佢哋把聲應該都改唔到,不過可以練下氣,減少走音都好
bp都唔係每個唱得啦
最近迷fim 寶們 之前都有睇過佢地唱歌。
比起之前 kura 其實好咗好多。

但連跳十首,克羅地亞個潛水佬都跟唔足
真係要練下氣,
講真就算大師父團,都唔係每個可以咁樣又跳又唱得穩。
做得佢背後既男人係咁
好彩我都有good bones
葉採專心做舞擔算啦, 而kkura可以試吓向rap方向發展
成熟得黎唔似細路扮大人
Hater:睇唔到睇唔到
我唔擔心haters
反而擔心傻妹知道自己表演有出錯做唔到100%而唔開心
啲人講到佢神級唱功零失誤咁 咪一樣會炒
琴日睇Live嗰陣覺得zuha真係好撚靚

https://x.com/daily_zuha/status/1779648087864000663?s=46
我覺得最可惜係真佢聲底好響,相比車更雄渾有勁,又學過歌劇
可惜一上到台,歌唱老師教嘅嘢就唔記得晒,好唔穩定
我反對,個封面佢已經係一個小妹妹咁
最慘係公司唔幫個團分定位,如果有今日唔洗畀人鬧得咁慘
佢出名現場麻麻
允真太樂在其中,又唔可以怪佢 希望多啲歌手搵佢feat,多啲機會唱live,習慣成自然,做好solo準備
我覺得好事,有位走
既然罵得咁甘,夠薑fm唔好秒售罄
呢啲粗重野比我地fearnot承受得架啦
分左定位嘅話真同車壓力咪仲大
班女應該唔得閒理啲負評
難得去到Coachella一定係玩盡佢
fm買play&stay會唔會易d買到
如果分定位
即係
跳果個唔唱 唱果個唔跳咁勁咁樣?
會好似舊代女團咁,歌詞分配明確,不過分咗做rap你預咗有rap先有鏡頭,無副歌唱,舞擔先有solo,不過依家啲歌越出越短,加上成員人氣差距太大,好難咁樣玩
唔好搞rap嗰啲,Hybe女團音樂唔啱rap

而家好多人用舊代女團標準去評Hybe女團,Hybe女團吸引之處就係唔似舊k pop女團技術可以改善,但個concept 唔可以亂變
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞