[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(71) Coachella High爆全場招納全球通伴入會!

1001 回覆
20 Like 26 Dislike
唔分先好
咁樣我覺得唔好睇
同其他女團冇分別
fim最吸引係團舞
動作整齊一致 強度高
rap留番俾YG啦
唔太建議行以前果款
結果一定係有d成員冇乜鏡頭
雖然有時好難平均分配首歌比每個成員都有相同時間part
但依家fim寶佢地表演比較集中響舞蹈上 反而大家嘅鏡頭都有 冇話邊個特別少
啱啊,然後依家全部人都用舊準則評論佢哋,零進步
agger
講到比人鬧而要有定位嘅話
分左可能集火其中某一兩個成員 到時一樣影響成個團嘅表現
https://twitter.com/LSRFM_SUPP_TEAM/status/1779778743902319060
追星又成功
去睇下人地表演放鬆下仲好
知道自己不足係我哋嘅事,但見到有風向吹到舞跳得好已經唔夠,希望真係由fim寶開始開創一個新標準

其實邊有出到咁多隊唱得跳得又夠氣連踩咁多首炸場歌嘅女團
今次見到牙櫻有進步已經好感動
齋唱我信有唔少, 但跳唱, 我諗由2代開始數起都唔會過到一隻手咁多, 考慮埋舞蹈強度, 我直情懷疑有冇
跳唱仲要開全咪都咁穩嘅我淨數到JYP嗰兩隊
希望聽日搶到飛
有冇人知首新歌幾時出
今次最緊要係睇到Fim 5 個人可以係短時間內有進步,我哋並唔會止步於此,未來只會做得更好。

Fim 兩年都未到就攞BP 嚟比較,係對fim 嘅肯定嚟。

去Coachella 唔係終點,都唔係登基成王,我諗之後會有更多4代團會去Coachella。到時大家咪再睇吓佢哋個舞台好唔好睇。

短期唔想再睇其他人評論,好攰
好似係今日6:00pm
佢地繼續鬧囉 都影響唔到我地
唔會因為佢講多兩句我就脫飯架喎
本身啲歌就唔太路人向
會鍾意嘅就會鍾意 唔鍾意嘅咪繼續唔鍾意
兩個妹升幅咁少
懷才不遇啊嘛 咪等其他團上去玩下,講真要企喺台上面全部成員唔怯場都已經好難,咪其他團啲小妹妹試吓,我相信同期都係得gidel 新牛係做到
https://www.instagram.com/reel/C5wU8-fSzAS/

鴨鴨同櫻花一齊都幾鳩
咁多負評狗mon post平時都唔見入黎負評
睇黎都真係妒忌得要命
係咪fake news嚟 又話kst仲等咗成日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞