[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(71) Coachella High爆全場招納全球通伴入會!

1001 回覆
20 Like 26 Dislike

不過應該唔係今日
講野已經係啦
睇完長文先覺得好難過
要曾經幾掙扎又努力幾多個日夜可以有咁嘅覺悟
本身睇完都係覺得fair 就算 有新歌 氣氛幾好就冇諗太多
Sakura講真好老實 我諗一路我都算係唯飯
但我感受到 係當會繼續睇tour追cb 吸引我個團魂
今日開始我會更加想以fearnot去支持佢
Deft個集?
同埋緊張都會影響聲帶嘅表現
btw, 要走勁舞團路線就好難兼顧到唱歌嘅音準, 除非實力真係超強, 不過路人唔會理解亦都冇責任去理解
同Wonhee差唔多
不嬲都係櫻作為大家姐講先嘅
車車好少發長文去講 所以冇乜問題嘅
出面有人攞Beyoncé 嚟比
全世界得一個Beyoncé, 全韓國得一隊BP
咁易上到神台咩
呢啲嘢真係做fans先包容到,由佢出道到今日自己都無在意過佢老牛聲,反而畀佢一切可愛行為同跳舞吸引
咁老牛聲唱歌都可以好聽嘅
但應該難啲搵到啱佢嘅range
覺得葉采有空間唱好啲,睇下有冇好師傅教同公司取向係點。
而家要車真頂晒壓力真係好大。
其實真係有咁差咩,街外客屌我唔奇怪,最奇怪竟然有好多fans都話好失望,老實講真係fans有追開就知佢哋打歌唱得有幾差啦,牙櫻唱nownownow都可以走音,今次進步咗勁多完全唔同左,啲人仲係loop咩唔好掛住織冷衫,係咪有撚病,呢啲係咪真係fans嚟㗎懷疑啲人個心態由一開始已經睇死佢哋,所以佢哋演出成點都話差
LENIVERSE EP15, 16
牙櫻
呢個look似Fim村守護隊集leniverse
唔知係咪性格關係,車車好少發長文
多數都係櫻真發長文多
其實邊個發文先都無乜所謂,唔好俾隊長兩字束縛
跳舞可以有老師 唱歌都可以有老師
但要睇公司有冇心機執下佢地呢方面

歌既range低音仲頭痕過高音
就算允真都成日唱到好飄
唔夠氣 隻舞難跳之類
冇人會care 只會睇結果
但點樣勊服佢係佢地自己要諗既事
想Make it look easy 就要勤練功
睇完個live第一樣覺得佢地要練氣
應該要起碼跑到半馬先做到唱歌穩啲
暫時同三大係有啲距離 要做到個效果係明顯effort多過
比人睇得出有進步
同埋大家都已經睇死Hybe係咁
我諗暫時做Hybe stage performance 最好個隊已經夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞