[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(71) Coachella High爆全場招納全球通伴入會!

1001 回覆
20 Like 26 Dislike
睇得好hi好開心wo
係聽到幾粒音走咗上唔到
整體幾好呀
新人表示唔明你地膽心咩
出面啲人點講唔洗理
佢哋淨係支持啲唔紅嘅團
必要時拉一派打一派
所以平日佢哋成日取笑嘅blackpink又上返神枱
頭先聽到好似仲有場?定係coachella仲有場,但fim唔洗表演?唔肯定
係thread 睇到好多人話嗌mic, 聽唔到有唱功
想講場合都唔同,帶熱氣氛係靠依啲
進步咁多又唔講
Blackpink 唔再係hea 跳團
thread最多就係弱智台狗同少部份港女男團粉 不過最癲有啲係po支手燈加一句自己係fearnot平時有聽歌然後跟住hater一齊攻擊瘋狂鬧班女 講緊唔係普通批評唱得唔好嗰啲
係自動彈出嚟俾我睇
心痛佢地為表演而下嘅苦功好似俾人抹殺晒啫
好人好姐邊個會用thread
好似櫻花262咁講,佢地就係20%做乜野都會屌既人
所以唔駛理d on9 hater
咁真心佢哋喺coachella係最落力
真係唱得穩又有自信有台型
係演唱會先hea
講表演我哋都真係及不上blackpink 個次
但唔代表fim係地底泥囉
總之紅嘅就笑
佢哋都成日笑防彈啦
所以唔洗理佢哋
啲翻譯都係搵哂啲負評嚟譯
讚個啲永遠唔會譯
最後會用作品說話
我地自己包容咪得,又唔係盲撐
唔啱聽嘅說話:
同我地爭緊top5嘅女團,IVE、aespa、ITZY、Gidle,佢地嘅vocal都係唔錯。再加上啱啱出道嘅baemon,Kiss of Life。以前二三代女團大戰,實力都係好好,所以啲人胃口就係咁大。
講包裝,Hybe一定係最好,但係實力呢啲嘢真係冇得呃。我相信真FEARNOT會見到班女一直嘅進步,奈何把口生喺人度,同埋kpop就係後浪推前浪。希望班女keep住進步啦。
追星呢啲就好似育成遊戲,追到一團跳唱都好嘅,就好似高人一等。見到自己最嘅團有進步,都係會好開心。咁當然一定有好多人心地唔好,追撚住你嚟屌,haters gon hate。只可以話香港啲人算客氣,韓網同台狗真係唔收口。

Fim寶加油! Sweat don’t lie!
sorry for 1999
我地睇D comment 都覺得難受 唔知佢地自己睇完會唔會好sad呢
其實都唔太差姐,舞台誠意都十足,氣氛又OK,唱歌確係有唔少進步空間,就一定唔係韓網hater講到咁差
今次係未去到BP level,不過好過aespa啦,美國個邊反應好似都不錯,希望下個禮拜可以再好啲,fim寶加油
睇到韓網翻譯既comment 真係好心痛
明允真唱到咁好都話差⋯⋯⋯⋯
承認佢哋vocal 有好大進步空間, 但一定冇佢哋講得咁差。 尤其Sakura 起碼冇走音,又肯唱,對比上次進步好多。 見現場氣氛好好,唔知佢哋係美國既口碑點

有啲擔心佢哋下次韓國comeback,成績唔好。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞