[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(71) Coachella High爆全場招納全球通伴入會!

1001 回覆
20 Like 26 Dislike
韓場真心正
今次搶到飛嘅話就同腦細請假燃燒多一次生命
呢班女真係癡線
5舊水一張就想賣
唔係呱
好傷心原本呢個po 諗住Fearnot一齊集氣支持Fim寶Coachella表演點知最終係換來大量負評結束
買個膠框鑲起佢掛響心口
我覺得佢地仍然係會開全咪演出
點解我套on-off仲係shipping soon
必需的
其實依家幾强大個心臟都無用,依家已經嘈到路人都踩你一腳,仲陸續搬啲舊kpop出嚟懶係情懷,我自己都好欣賞舊代女團,不過現實佢哋就係過咗去,畀新世代取代咗,只係大家唔承認,無人睇到呢點。發生呢件事邊有咁多人吹捧舊kpop,以前女團一半行性感,講乜嘢唱功,啲舞邊有依家五代多元化同好睇?咪又係大把人唔鍾意

講翻今次,坦白講除咗實力可以說服人之外無其他方法,依家個勢連其他「idol朋友」出嚟支持都難。要佢哋一星期脫胎換骨根本就無可能,呢樣都係我哋作為fearnot要承認。再加上其他團都開始cb,嚟緊只會越來越多搵fim寶比較,不斷畀人拎出嚟講,呢樣都係你做得有名氣嘅idol要面對嘅事。

難得嘅就係無特別見到有脫粉嘅消息,無人話過衰一次就翻唔到身,咪翻去努力練習,下次cb重新開始
千祈唔可以唔全開咪
咁樣係有違個團核心價值 I am fearless
短短一星期,唔覺vocal 會有好大進步。
減少啲嗌歌,允真表演穩定啲就好好了⋯

我覺得星期六點都會俾人鬧, 睇下會唔會鬧少啲啲咁解
不過佢哋再減少舞蹈,就冇左佢哋既賣點⋯ 到時唔上唔落仲尷尬

fim 寶撐住。
一定全開
20 號唔開畀人笑得仲勁
第一次開得就唔會縮
嚟緊星期六肯定勁多人金晴火眼
做返好啲仲可以攞返啲分
係擔心佢哋驚出錯會緊張
唔開屌得仲勁

又見到響grammy museum見過嘅emily
乜唔係限時動態過咗24個鐘所以del咩?
我記得好似係琴日晏晝po
我諗車應該係追星太興奮無留意到,俾到位人入
如果咁易認輸就唔係我哋追開嘅fim寶啦
認同,唔開會屌假唱仲大鑊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞