[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(71) Coachella High爆全場招納全球通伴入會!

1001 回覆
20 Like 26 Dislike
睇Thread睇到好撚心痛
台狗啲說話真係好難聽

碌到呢張圖忍唔住喊咗出嚟

一諗到班女原本開開心心去美國玩
而家俾人攻擊到咩心情都冇
就更加心痛

公司甚至班女本身都一定知自己唱功唔得
都堅持要挑戰呢次大舞台
賭注極大,壓力都一定好大
但事到如今都改變唔到啲咩
唯一希望佢哋唔好唔開心、要堅強、為下一仗努力
同時都希望HYBE唔好輕易放棄佢哋
睇得出公司今年出盡力幫fim爭取曝光希望打上國際舞台
希望今次事件令HYBE可以再加大力度推fim一把
繼續畀機會fim,而唔係直接失寵
唔駛太顧慮,人性如此,萬古亙然。都係跟大隊大家嘈埋一份啫。

有啲心理變態,覺得踩吓你得到心理平衝。為自己愛隊唔抵,可以乘機吹噓吓自己團。攪人個陣笑呵呵,被人攪時又如何?
我從唔會笑其他隊伍,因為我有同理心,有健康價值觀同幸福生活,成熟少少就唔會在意呢啲。

壓力方面,最放心櫻花釆源,佢哋經歷最多,最有經驗。櫻花唔做隊長,只係唔想煩咁多同無咩信心,關鍵時刻會跳出嚟救全家。
最擔心係啲細路女,偶像表面風光,內裡坎坷,需要時間適應。

hybe無論你鐘意與否,佢愈強愈有利,對自家女團來講。
咩失寵明顯你諗太多,從經濟、理性層面考慮發生或然率好低。
假設真係唯利是圖,睇成績做人,現在成績銷量係冠絕頭五。再退一步減50%,仍然十名內最賺錢。只不過過咗二年咋,未去到盡。

anyway,fearnot如果擔心,最簡單去weverse留言支持佢哋,最實質最有幫助。
去weverse留言支持佢哋,最實質最有幫助。
狀態好唔好,表現好唔好,始終都要上台,都要盡最大努力唱跳到最後。唔通即刻打包返屋企?
我大約咁對佢哋講: “你昨天的舞台太棒了!"
無錯,嗰個人就係我。
非常同意ching嘅論點
關於失寵禾都覺得諗太多 暫時vocal事件影響班囡比較多 可能佢地同埋團隊都要諗下之後嘅安排改善
至於屌開嘅hybe,作為房老闆親自打做嘅團 應該冇咁快放手 始終班囡幫到子公司由虧轉盈 賺到錢

關於資源會否減少 禾反而會覺得下次cb先係關鍵 佢地之後能否有所改善 盡量減少今次嘅影響
保持到成績 尤其係音源唔好下跌
先可以知道佢地係咪能夠繼續保持佢地應有嘅位置同埋投放資源令佢地繼續成功

尋晚出席去睇其他歌手表演時影嘅媒體相
我覺得佢哋會頂得住,金佳藍單嘢都頂得住,無嘢解決唔到
不過係要啲時間
同朋友去想一齊坐就要買
我估會完左cochaella先正式出
咁鋪天蓋地咁圍攻真係第一次見避都避唔到
有啲連PD48咸豐年嘅恩怨都拎出嚟抽水
無事既

好多人帶風向
班hater等左呢個機會好耐
一定會見到既comment
係咁提某個完左既團 (GXXXXX)
拉埋其他HYPE團落水
某公司既團好好多 (YX)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞