[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(71) Coachella High爆全場招納全球通伴入會!

1001 回覆
20 Like 26 Dislike
仲有eve一boom就熄燈
其實韓國團啲粉係咪一定會攻擊其他團
見b站啲留言果啲人
一撳入去個人空間全部save低都係其他團嘅片
真係特登入去留言咁搞笑
正常,同波台一樣
傳統黎得啖笑
睇完發覺采源同允真都幾誇張
又唱又跳 無乜點休息都唱成咁
真心唔簡單
其他三個就再努力啦 起碼要練到啲氣HOLD得住啲音先
不過overall來講成個show都好正好吸引
都唔知黑來做咩,趕走人地啲路人粉都唔代表會聽佢地個團
幫自己團倒米
練少d舞 練返d vocal 係咁罵都無意思
櫻花今場反而ok

佢唱果part我好鐘意
好期待新歌
你讀其他隊我冇意見,不過IVE.....
你試下佢地今日咁唱十首全麥我都幾肯定佢地仲恐怖
有咁差咩
音樂節唔係著重搞熱個場咩
佢哋刻意改舞改歌去就一個四十幾分鐘嘅
超強度表現
算係咁啦
平時演唱會有吹水有換衫時間
可以回氣

另外
覺得D效果位好怪
起舞時間噴煙
Mess mess mess時較暗D燈
好多迷操作
我覺得啲舞要練好啲就真
要係某個領域拎第一唔係易
加埋個髮型成個人成熟左
多左好多新粉自介一下
大家好我老婆係金采源
不過你係老公No. xxxx唔知第幾個
條隊應該好長
都唔知啲人拎男團嚟比較做乜鳩
櫻睇得出有努力練過下 而且rap得幾ok添
另外覺得始終唔夠氣係一個問題
唱足40幾分鐘加埋d舞 應該練下氣比較好
至少去到最後冇咁攰同冇咁辛苦
葉師傅十幾年功力唔係流架
因為個啲係傻鳩
都係果句啦,人哋唔鍾意你,點都會畀人搵到位入,坦白講,不嬲fim 韓國都係攻擊對象,佢哋剩係得跳舞唔會批評

論人氣,一個元英都可以頂我哋半個團,人哋仲一堆死忠攬到最尾果種,論唱功,你搵唱得嘅車車允真出嚟又會畀人講造票,唔穩定blablabla ,總之點都會畀人咬

以前都仲會有人講佢哋好勁好跳得,有野心。依家?織冷又畀人話,公司錫又畀人鬧。今日只能說「概念光環」已經對其他團嘅粉絲無晒作用,無啦啦就畀人針對實力

作為通胖嘅我完全唔會在意人哋點講,都唔會反駁人哋,因為呢啲批評係必經之路,相反我哋當初咁强調「野心」,更加唔可以因為呢啲言論打低,咁易跌低同其他女團就無分別啦,咁辛苦行到呢步,唔通仲翻去扮小妹妹好弱小咁種咩?
我又覺得40分鐘10首不停跳唱根本係cls
點練氣都唔會夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞