[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(71) Coachella High爆全場招納全球通伴入會!

1001 回覆
20 Like 26 Dislike
邊度可以連酒店買?
1皮野有冇找?
得閒撚下台狗其實係幾好玩的99%台狗都冇腦冇邏輯,求其撚下都好多嘢睇
真係冇咁得閒同佢地玩
有時間拎嚟睇leniverse好過
我仲有勁多綜藝未睇
嬲? 憑咩
仲話要出舞台心得
threads果啲台狗一向冇撚腦,之前係咁吹magnetic mv戀童已經知,最唔明嗰啲話自己係fans果班,真係fans唔會認為佢哋今次場show係去到差到大屌,仲話佢地冇努力,係有好多空間改進但唔洗下下拎埋bp黎比囉
To 嗰d “Fearnot”

呢啲扮完fans再屌真係好撚煩
要屌咪直接屌囉
唔比櫻花自己有諗法嘅? 出文洗唔洗交比佢approve?
啲盲粉最on9,每次都係話櫻花進步左好多,但又提佢出道「13年」…. 完全寬已嚴人咁。
大家邊啲人做得唔好,有錯咪一齊講,係都要陰啲陰啲咁屌其他人,做毒唯好嘔心
所以就係一個show 好唔好睇有好多方面
齋攞唱功嚟屌到全部嘢一文不值咁,好唔公道
使乜理佢地者黑個班同追個班都唔同人,你有你黑我有我追下次cb咪又係照黑,理班on9都浪費時間
想像唔到呢兩日 佢地心理壓力有幾大
經歷呢兩日 我發現啲追星女人都係無腦
新牛有閔媽,我哋都有朴氏,不過你今次都要檢討下成個表演,嚴格來講係失手
晒氣啦,佢只係櫻花粉唔係團粉,得㗎喇我明白,唔洗兜咁大個圈,當然我都唔會强迫所有人做團粉
用運動員黎形容老櫻真係大心臟愈危愈爆愈爆發

呢次篇作文對內保左成員士氣又團結左粉絲

對外仲幫其他成員坦左部分火力 拉左d人去講佢同講Jpop

結尾仲叫全世界下星期等睇戲

好/壞都好,下星期一定有一波大曝光。 要睇呢個星期有幾爭氣
幫你加返個只追男團嘅女人
下次唔知邊隊出show可能就會拉返fim寶上嚟踩另一隊
AEETZ勁慘 琴晚表演得咁好
俾晒fim 寶啲批評post洗晒
唔好咁講我
你有波棍嘅
冇棍絲
不過我真係唔睇男團 應該算少數
你個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞