覺唔覺 Uber 開始的士狗化

546 回覆
1047 Like 36 Dislike
Ching成日畀人投訴?
一口價 兜左都係一樣價錢 如果佢刻意兜可以同cs講退款
搭過咁耐 計平均
Uber taxi狗 > uber > 的士狗
Uber好撚多唔熟路既假日司機
抽成30% 好難做 慘過食屎
狗你老母
狗你老母
龜你老母
我都試過,仲要凌晨3點幾,後尾要call返的士
屌你個老母,爛鳩 Uber 狗學人發惡。
喂,我屌你個老母閪,你呢類垃圾,真係唔撚死都無撚用架,扮乜撚上菜呀?你就算企喺度,塊階磚都嚴鳩你阻定架,廢柴,屌你個老母,你有料駛閪做 Uber 咩,學人發惡?屌你老母,人唔屌,狗都吠呀,返屋企含撚啦你
含你老母
你睇吓你條 Uber 狗,字又唔撚識多隻,嘢都唔識講,學人發惡呀? 你出嚟攪笑架咋?
隻UBER狗俾人屌佢地唔識路衰過的士狗,而家嬲嬲豬芝娃娃亂吠發惡
攪你老母
UBER狗俾人抽咁撚多水就咪出黎阻人搵食啦...
又要做的士狗工作但又要面子唔敢租的士..
嬲你老母
仆你個街,你重度架?匡智 waiting list 都唔收,攪撚到你去做狗,做 uber 狗呀?
真,又唔撚敬業,引入大陸的士取代呢班撚樣
你五毛?你點知係真香港人?
走返正常流程先啦

佢地討厭嘅唔係唔知去邊 係唔知張單幾錢
送外賣送貨 張張單知道晒地址先接 一樣有閪單 咪一樣有人送
你個角色係老細定員工喺法律上同稅務上都有唔同處理手法 呢啲外國一早俾人拎咗上庭去拗 有晒指引點樣去類比你嘅業務屬於咩性質
唔識就去學吓嘢先上嚟鳩up 唔係你覺得要點樣個世界就會係點樣
姐係咁,都唔係介意唔識路
但係試過UBER司機係距離上車點2公里嘅地方同我講到咗
um嚟um去又話原先上車位禁止泊車
屌你係咁守規矩就連uber都唔好渣啦
UBER係香港賣廣告都淨係敢賣UBER TAXI啦
我有時間慢慢躝過去,洗鬼call車咩
D uber狗係咁 都係搭返的士算
呢個post有理由懷疑係的士狗話香港人無錢呢條橋唔work

轉換話uber 態度仲西
匡你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞