覺唔覺 Uber 開始的士狗化

546 回覆
1047 Like 36 Dislike
原地唔郁如果你真係cancel 佢都有個option 俾你report 返 car not getting closer
佢點知係短程?
我睇完啲留言
Uber閪極你都可以投訴到個司機仆街
就咁搭的士就唔得啦
人地慳電慳油就話人無牌
上司機group睇好多極品西客
投訴完 咪又係得個知字
派返優惠券
果d星星評分有冇用...
同張沙紙一樣
更加唔用Uber taxi
promote貴過walkin 的士
做得多單既uber司機可以睇到乘客既大約方向同距離
係,uber 狗大部份都唔識路,又收得貴
依家掉返轉態度差到仆街既uber耐不耐就遇倒,的士反而態度良好左,懷疑揸的士既部份轉左行做uber
屌 我試下係尖沙咀call 條撚樣接完揸撚左去青衣
問佢咩事 唔應你 迫你踢單
仆街唔想接唔好接啦
之前試過我一上車個司機係咁叫我下次要行前一條街,方便直上高速,唔洗佢兜路。dllm,個日仲要又凍又落雨,叫個客就你,無嘢阿麻
人地做開Uber由香港機場去內蒙古
我上次試過幫老婆call

我老婆車都未上條友就直接開始行程走左去

谷住cancel再call

我老婆個時OT放工已經攰到仆街仲要係條街等多10分鐘 累我比佢屌到仆街冇啦啦做左發洩對象
以身為香港人為恥辱
前世幾折墮今世先要做香港人
得罪果句uber taxi 果班最仆街
我真係路過,戶口岩岩開冇耐。

你條廢柴串錯人仲大大聲。

有次搭uber尖沙咀去元朗
上車無幾耐,個司機就話要去入油
兜咗勁撚遠去美孚
入到元朗又唔識路
用多咗大半個鐘先到
大佬呀 揾食車開工前入滿油係基本啦
講真DC9係閪但都無試過咁垃圾
支拿畜思想係唔同啲
如果合法化,commission 又唔高,大把正常人會揸車搵食,自然服務會好,你睇下大陸網約車就知,又平又好
我每張單都會screen capture 佢嘅資料同大頭相,佢做閪嘢時就貼上Facebook ,一貼Uber就會打電話嚟問係咪我貼
唔好講大陸,東南亞grab 都做得唔錯, 而家香港就係有班既得利益者妨礙發展
uber 公司同的士牌持有人就係既得利益者
打你老母的
Uber 班司機多數也是陷家剷來,只是一班連的士牌都考不到的爛鳩垃圾。我最近試過 Call Uber, 條陷家剷接了單,之後問我去邊,我話來到你未知囉,佢直接 Cut 單。之後我投訴,Uber 俾了 $20 Coupon 來,但我之後已經無再搭了。
得閒看看 Uber 司機 Group, 成班都是笑料來。又要馬兒好,又要馬兒不吃草。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞