[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (210)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
下期港隊拒絕原因已經搵到
做左手術未
COVID入膝頭
有錢李志堅
無錢都係李志堅
條撚樣遊魂遊到最近好幾場都輸佢
幫人出氣拎紅牌
低級犯規輸十二碼
眼神+散步防守
頂波掛住孭位漏哂

懷疑昇哥講緊反話
上面屌完崔大叔,下面又話單防能力好好

條猥瑣佬崔大叔成個維園阿叔咁,一係亂咁拉人輸十二碼,一係就龍門上身用手救波

A貨歐偉倫就除咗長傳好啲之後,防守又係災難級,成日瘋狂失位

兩條友都係食咗豬油膏咁俾人一推就過,慢都算,慢得嚟又矮先死,咁嘅料分分鐘仲衰過U23班後衛
隨時基藍馬復出都好過佢哋
睇錯素海霖
Lm
表弟踢東南海都吹奏係頂級右閘要入香港隊
就知佢唔撚識波
昇哥再留言

我知大家係好唔鍾意立立,不過隊波踢到咁,又係咪淨係佢問題呢?

佢哋係難做嘅,球員有更好發展唔俾佢走,又話阻人發達,俾佢走對波就散咗。引入外援係有好嘅時候,伊巴神田甚至金旻文奎都係精彩嘅,可惜新嘅呢一班唔知點講未上力啩。
Die for 浙江
文文!
佢後上奪冠大家一齊講
搵人send俾昇哥睇下姚明有幾廢?

佢嘅廢已經唔係能力問題,咁嘅態度我係教練真係出都唔想出
簽之前上網睇下球王片都識掛當你真係中伏都算,睇餸食飯都唔識,成套戰術都唔知踢緊乜,同埋盧美菲亞點都唔會廢過上形洋介啦下話
伊巴膝頭有事咪又係咁踩足
盧美菲亞真係企喺度踢波
上形洋介都同你湧一兩下
馬上訓同朴鍾範走左最傷
金旻奎依家愈踢愈沉,仲諗住佢可以die for hk
𝗪𝗘𝗟𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗧𝗢 𝗧𝗛𝗘 𝗕𝗟𝗨𝗘𝗦, 𝗗𝗢𝗠!💙

球隊為加強進攻與防守深度,是日在XDAG基金會陳友春博士見證下,正式從籃球隊借得前鋒基拔短暫加盟(一日)。

身高198的基拔曾外流至克羅地亞、西班牙等球隊,擁有絕佳的得分和防守能力,更可勝任場上多個位置,包括看台「啦啦隊」!對於能為足球隊效力,基拔表示興奮,他指會在足球隊的比賽盡全力入場為球隊打氣,共同合力推動本地體壇發展!

香港東方籃球隊 HK Eastern Basketball Team

Follow我哋FB/IG | fceastern

#EasternFC | #東方足球隊 | #WEBELIEVE | #AprilFoolsDay
Lm
得分型後衛 看台啦啦隊
又搶Andy飯碗
呢個笑話麻麻地
有左腳有工開
金文灰打3中堅中間就知教練on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞