[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (210)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
即係
如果係歐洲落唔到班,返港超算唔算bad?
歐洲咁多次級聯賽選擇
除非佢本人想返香港生活
太低級別聯賽水平未必高過港超

佢而家德國第五級,水平未必高過港超
港超水平記得計埋下游個幾隊
晉鋒u23 ssp有德國第五級實力?
睇佢01訪問就知唔會返啦
同埋佢fifth tier踢得咁好16場11球都証明佢可以上到德四or丙踢波啦
返到嚟就出唔返去,喺外國低組別總有機會打上去,起碼有人睇到先
好似梁祐維咁寧願係泰國、日本等機會好過依家返黎香港場場俾人監察
去日本零出場,點都衰過返香港
到底踢浩運踢到港青既,點解唔踢港會呢?
份稿係聽日報紙出,講今晚好正常
你今季轉左燈你愛隊全北?
開季仲未贏過
俾人水撚咗,喺泰國咪好地地
ok wor
Oncc乜撚都錯㗎啦IG post講台灣上次個場都錯比賽精華錄音可以錄到柒晒睇波鏡頭又柒下柒下唔識zoom都唔知幾撚有心做
應該搵返NOW
到而家都未有人爆料講佢地咩事
搵亞視好過啦
1 港會有非香港籍嘅人佔咗好多位 其實港會u16大部份港籍都已經選咗
2 港會教練分隊未必準 例如u14浩運暫時高分過港會
3 今次港會同浩運呢班好多都係新入選試人 反而本身入開嗰兩個無揀 (吳瑞君 張泳洋)
4 踢浩運有得越級踢u18 (張泳洋長註 劉胤男有時)

3月26日,香港足球代表隊在世界盃外圍賽,作客3球不敵烏茲別克,賽後港隊球員向球迷致意。是次有約30名球迷分途前往烏國首都塔什干支持港隊,手持大聲公球迷是有豐富作客經驗、綽號「門神湯」的許仲佳。(作者提供)

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1018998236336669&set=a.609407947295702
足總自己做pay per view好過啦
大佬同慈英
出到大佬做說客
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞