[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (210)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
頭先喺球場見到靖哥哥喺場邊幫好似係朴敍俊加操練波
結果練咗20分鐘畀康文署阿姐趕走
朴生唔係thank you咗去甲組?
傑志套票當港鐵車票用
外借
駁唔到
呢條友唔算勁
所以見佢果件外套係九龍城

成個4月總共安排咗14場直播,當中免費直播有8場,包括6場港超聯由 #RTHK32 同 #oncc東網 同步免費直播;同埋兩場「賽馬會菁英盃」4強戰傑志對大埔,同埋冠忠南區對標準流浪,由 #賽馬會青少年體育記者計劃(JSR) ,提供免費直播,大家可以透過JSR嘅YT同fb睇到直播之外,仲可以透過對賽球隊嘅fb專頁、 #睇體 同 #我撐本地波 睇到。

至於按次收費直播方面,就包括咗6場港超聯賽事;4月份會繼續推出 #套票,原價 #270蚊睇6場,套票只須要 #202蚊,平咗差唔多70蚊,大家研究吓先幫襯啦! #套票4月2日正午12點開賣

入到場嘅球迷朋友請親身入場支持,堅係行唔開先睇直播,球場見!

【東網按次收費直播】 https://tv.on.cc/oncchkpl/index_tc.html
【只要喺相關賽事期間去到 tv.on.cc ,輸入睇波Code就可以睇到直播】

【東網免費直播】 https://tv.on.cc/sportlive/
嗰隊區隊無人睇抵撚死架喎
個亞洲賽位擺到口邊
可以夠膽死唔想洗錢踢
然後連輸讓返個位出黎
你想人點入場睇
又要聽班小記者講
今個月32台會唔會又延播架
燈籠老師
將軍澳生活圈理毅凱 唔準你咁講
傑志最大挑戰性都係亞冠
佢亞冠都真係畀盡晒
咁玩完真係時候搵下樣挑戰都得
睇錯頂帽綠色
佢以為踢歐聯咁會好多人睇
唔知今年有無好既學員呢
舊年有個幾好,係完左JSR之後就唔見左咁
亞冠唔去到最後階段根本入場人數唔多
日韓澳球隊分組賽都唔係好多人入場
分分鐘仲OT緊
上次傑志亞冠入場人數唔失禮
今屆係件s自己搞衰晒
marketing好有問題
上次有日職球隊有金元時期中超球隊
https://www.instagram.com/p/C5Ny8bvM5q2/
查理 Jay Haddow, Fitz Jim, 基爾頓,米基爾,佐佐木周,加比爾 plz🙏🏻
得身分證冇撚用
有身分證生啲仔女拎唔拎到passport
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞