陳蕾道歉收唔收貨?

1001 回覆
282 Like 748 Dislike
我自己就覺得人地邀請你 你覺得會搞到人地 你自己都應該要識做啦
蕾老師呢個身份唔通有得唔請佢咁肉酸咩
只可以揀一個死嘅話連登仔都會揀陳蕾多過Nathan
你唔係覺得佢哋真係想幫Jessie攞公道下話
陳蕾其實精通兵法
先扮好心擺Nathan上枱
再一野割席
拎啲一定啱嘅大道理出嚟就無死嘅PR做法

要繼續善良呀
早幾日咁撚搶口 依家先嚟縮嚟道歉 咪叫柒囉
你同佢定,班Viu狗黃絲最牆頭草,風吹邊一邊就向邊一邊擺
可能企海邊都係PR 叫啦
咁先寫到幾咁大愛
割得好盡下
完全撇清關係
連登仔又贏了
更多嘅係想表達自己幾唔想見到nathan
順便話埋俾viu知簽咗佢都冇用
大家就係唔接受佢出現喺幕前,唔好再借啲意出現喺大家眼前
既然陳蕾搵得佢仲講到要拯救佢,就預咗做擋箭牌,呢啲真係冇得怨
呢啲情緒唔會話你一道歉就即刻消失,過一段時間大家冷靜落嚟咪好返少少囉,唔使咁肉赤陳蕾,所有嘢都有因
陳蕾都叫良幣
依家成個娛樂圈都係劣幣喇
尤其係viu班垃圾
陳奕迅 GEM咪比你地驅走晒囉
陳蕾仆街好睇啲呀嘛
本身以為告一段落,又嚟過
想問可以點置陳蕾於死地
唔再聽佢啲歌?
如果佢冇做錯,輿論唔會一面倒鬧佢啦
自己冷血失言,仲怪人hater
明明開頭搶口到幾型
依家做乜鳩縮
記得條友比人話成日扮死嚟控制女朋友
今次扮死控制埋蕾老師
有放棄生命既想法,但中出阿day既美好感覺俾左佢勇氣繼續行落去
笑死,等我仲以為佢真係好似濱崎步咁有guts,點知咁快跪
人地濱崎步起碼到而家仲表明自己當年屌自己間唱片公司/屌自己歌迷 係無做錯到
佢就表示冇後悔:「如果感受到任何人對生命失去鬥志,唯一令我後悔係我未盡全力拉起佢。」

希望蕾老師俾多d機會Nathan 繼續拉起佢
往死裡打 屌你老母臭閪死臭雞
道歉喎
其實佢果句野背後意思係咩大家都明啦,但成班連登仔就曲解人地個意思,唔係hater想做死人係咩
柒就柒左, 肯道歉都起碼好過冷處理
但過左成個月先必到出黎
而家又做嘢啦
話連登仔hater追擊蕾老師要死,連登仔衰
一早應該道歉咪無事 拖到而家
仲要中間柒幾次
抵佢依家形象崩壞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞