陳蕾道歉收唔收貨?

1001 回覆
282 Like 748 Dislike
如果係日本你條廢柴比人射撚左落海啦
日本日本
有撚人叫你比機會佢呀
你班撚樣網暴小陣就叫比機會人呀?
佢一日未出嚟面對件事
妳點公開撐佢都變成害佢
而家仲害埋妳自己,何必呢
網上啲人你都唔識嘅,突然咁在意
仲要所有留言逐一消化
又唔好做壞個市,搞到成日以為冷處理大哂咁款

我欣賞佢道歉,都原諒佢,但唔會支持佢,2者係無衝突

點解唔支持呢?

因為愈遲道歉其實係愈無誠意,事情嘅真相,遠遠唔係成個幾月先知,早可以1 2個星已經做野 偏偏要見到比人圍攻,廣告商黎料先做野

究竟係利字當頭,定真心知錯,我唔同你較真,但觀眾係,佢地可以不問情由 搶千3嘅飛 ,同樣亦唔使講出咩問題而討厭你

最重要,陳蕾就好似一個出左軌嘅人咁,已經唔可信
無論如何 下年叱咤唔會再投票比佢
講得好中
當人on9
一係智障就唔好做訪問喇
呢個post 證明咗佢根本就唔撚洗道歉因為點道歉連登仔都可以繼續屌

連「我」字用得多都話自我中心真係反社會人格
公道
下年唔會有佢攞獎
DJ唔會播佢歌 + 投票無人投佢
以你思路黎睇,咁易放過佢,以後藝人歌星就知包庇殺人犯冇咩後果,就繼續包庇
強大到個波推番俾1000can
人地跳樓咁點算啊
老師恰學生
支持
人地咪屌緊囉 仲屌得好中呀
唔撚踩住你D廢柴個頭遊狗點拎優越感
不過都要多得你D柒頭自己掙開個屎眼比遊狗屌
改橕阿mo先夠誠意
我覺得可能有啲人仲會播的
但如果佢一旦有得投點都唔會投比佢
如果咁都放過 微辣個班欺凌都以後唔會有後果,後生又會跟住學 到時個個派帽
連大家老婆老公都覺得派帽係正常
死左都無人可憐你
連登都唔係target audience道歉只係想比街粉睇姐

PR度左咁耐篇道歉文係唔差嘅 加埋本身唔少人都幾鍾意佢 一早肯跪根本晨早就無事 而家跪就亡羊補牢囉

至少佢跪完之後 收唔收皮我已經無乜所謂 最緊要nathan咪撚出返黎就得
癲撚到 唔知仲以為條撚屌自己白撞入去
唔係俾人屌點會道歉
Nathan唔道歉係一回事
陳蕾自己都有極大問題啦
最大嘅失誤就係俾Nathan選擇出唔出。

Nathan之前單嘢咁大單
借錢唔還 搞到條女死埋 好明顯有問題啦
你咁大個人唔識判斷佢個人係點?
何況條友到而家都係扮冇事

個演唱會係你「陳蕾」個名
一句話俾佢「自己選擇」就冇責任?
人哋發明星夢發咗咁耐 你問佢出唔出佢老撚都出啦
就算你話係私事 條友咁大單公營醜聞
你有啲PR意識都唔應該比佢出啦

好啦而家道歉 第一段就講佢幾失去生命嘅意志
一嚟就搞到佢係受害者咁
又話邀請唔到全部人 對佢就係打擊
大佬 嗰個都話放棄生命 你就比佢演出
真係天下大亂
造星成百幾人 你又唔邀請晒= =
而家好啦 條友一有事 唔道歉 又話要去死
咁而家點 又比佢出多幾次?
真係大愛到不分是非
所以要繼續杯葛蕾老獅
直到佢完全退出樂壇!
原來真白卡
原來又係游狗fans
唔怪得講野咁on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞