陳蕾道歉收唔收貨?

1001 回覆
282 Like 748 Dislike
佢承擔返責任大家仲屌就網暴
未道歉俾人屌叫正常因果關係
你燒D比你老母先啦
我拉住你老母條頸鎖你老母係咁嗌肚餓話你個閪仔唔燒野比佢
為咗出歌追ap,所以唯有犧牲nathan
係咪pr 鬧所以要跪?
繼續扮
咪keep緊囉 比你睇穿呀 屎忽鬼
似係nathan情緒勒索成功
陳蕾又唔想因為自己嘅決定直接刺激到或者「害死」nathan
晒撚氣喇反蕾老師個班真係為正氣為公義咩想屌
死當紅炸子雞咋嘛

何韻詩首新歌有幾多人聽?
19年出黎反送中嘅莊正自資出碟,屌廣州豹嘅有冇人買?

你唔洗扮
你個衰樣一睇就知係雜種狗 亦都冇得扮
聽日過300蚊比我
陳同佳今日借左200蚊食下午茶
等緊你喇 on9仔
燒撚左兩份未呀柒頭
唔開雪就成家返地獄瞓喇陰差 on9到咒自己落地獄真係冇得救
你喺大廈天台危站畀人見到就即刻報警啦,咁咪夾唔到啲記者影相囉。但你話企海邊,啲人以為你釣魚唔撚理你咪可以等埋記者嚟先上白車囉
收皮啦
day日日跪喺nathan前面含到雪雪聲
你就真係on9到震
咒兩咒就真係落地獄
你班網暴撚全家一早比我咒撚到個頭生菜花啦
收啦,一開始講到九唔撘八,而家點兜都無用啦,你衰衰地認自己一朝得志,講野唔撚經過大腦,人地聽到都無咁嬲
太遲,依家先記得個女仔有家人朋友
食屎啦你
認同佢呢個位處理得唔好呀,所以佢先道歉。
不過我自己覺得呢一部分佢嘅道歉都有啲奇怪,因為本身佢話 Nathan 有拒絕,但佢鼓勵對方復出;依家又話畀咗選擇權佢。

我諗佢當初初心係好嘅,即想畀機會對方。問題係對方根本冇經歷過承擔責任嘅過程,呢個機會就會變得好兒戲。(試想象Nathan如果曾經有就自己嘅事道歉,然後陳蕾再畀機會,成件事會好唔同。)
其實自上年發生悲劇後,在過去的日子裡,我多次得知
Nathan 有放棄生命的想法或舉動

最仆街係呢2句
所以最終我交給 Nathan 自己選擇,是否想出來演出。

而家想推落nathan大哥度?
我本身fans就係想佢割
割咗咪好囉
唔露波點原諒你呀管生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞