陳蕾道歉收唔收貨?

1001 回覆
282 Like 748 Dislike
胖濤
我並非不在意你們的聲音
但是我不在意你們的感受
所以先喺Jessie生忌請Nathan去紅館表演助興
知你唔係fans了
你柒撚到咁
因為你們的聲音會影響我接廣告嘅能力
而加d記者唔夠膽啦
或者打多左個不字
乜都瀨落佢度
因為你們的聲音會影響我接廣告嘅能力
咪係,睇佢IG呢個post班盲粉嘅留言,盲粉真係盲架!
唔收貨
我都覺爆咗咁大單野

LT心入面一定好憎鳩Sir,去得旅行本身關係應該唔差,仲有幾個Collar成員同LT好friend

鳩Sir最近大爆Collar內幕,的確令Collar人氣受影響但係有冇令LT人氣急升,好明顯係冇嘅

無論鳩Sir之後點樣吹奏LT,LT都應該唔會願諒鳩Sir
邊到你話唔收貨,篇道歉文係寫俾廣告商睇㗎咋
可能單醜聞爆出之後退出決賽,然後成日喺陳蕾身邊扮慘
我有兩個朋友自殺
一個走咗
一個好彩救得返
之前完全冇先兆

Nathan條7頭好心快啲收皮啦 真係想死會周圍同人講 仲要9秒9搵得返
衰撚過啲人失戀飲醉酒話個心好痛好想死呀 人哋都叫真係心痛 你呢啲分手絕情借錢唔還假到就收皮啦
唔係天有眼人哋屋企解鎖睇到你就真係可以呃足全世界 正一賤男加賤種
新造的人 真實版
咁起碼好過電視跌落嚟果班肥花同老世依家理都冇撚理過人仲要一炒就炒曬男女兩團
呢單嘢證明關公垃圾危機處理失當真係可以將神壇都即刻拉落地底
先唔理陳蕾是咪on9 陳蕾關公起碼做咗正確第一步先
總之條仔就基本玩猿架啦 整個容整到阿媽都認唔出重新出發都可以諗下
Nathan個名臭哂
就算曾經係佢導師
曾經有應承請班學員做演唱會嘉賓
陳蕾都知請佢實會好大鑊
但又左膠上身驚死佢睇唔開
最終交返個波俾Nathan自己揀
條撚屌咁既身世竟然真係仲決定做嘉賓
正常識諗都柄埋啦唔想累到人啦
何況果個係自己導師,Nathan人格係點
講真果刻都知要醒啦,根本條友想紅咋嘛
洗撚擔心佢咩
面皮厚到可以咁樣去借錢既人會咁易自殺咩
最近果次扮自殺身都唔濕下
睇到單新聞真係反白眼反到去後腦
呢張相咁似台灣個AV艾鯉
關佢咩事
做乜道歉
咁就開個記者會正正式式同受害者家屬鄭重道歉同承諾永遠退出娛樂圈 做返個普通人呢行飯唔係人人食得落
正式道歉都無個出黎講經?
條撚樣到今日都仲未道歉
係咪無公司湊佢?
你點解會有道歉一定要接受既諗法許志安偷食完道埋歉都仲係好多人唔原諒佢
樂壇陳同佳
笑到仆街
又話咩老師好強大
又話咩唔在乎唔認識嘅人
而家見件事好似燒到自己就光速割席
咁撚渣就咪搶住做社工攞光環啦
攞完獎以為做乜9都有人撐
幫個殺人犯契家佬洗底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞