陳蕾道歉收唔收貨?

1001 回覆
282 Like 748 Dislike
多數利申唔係fan 其實根本係fan
之前好撚串架,依家覺得比人累就縮仆你個街

平時唔係好敢言好正向架咩?做咩唔再回應自己覺得無做錯既野?
你望吓前幾日訪問就知 根本唔會佢本人寫呢篇道歉文
同埋要了解件事使唔使用足成個月 唔係比廣告商cut 影響收益
肯定會有呢篇嘢
又拎返個波上身
正傻閪
明明個波都交咗比提款Day
屌你老母啦,勇敢繼續食女做啊偉,還錢未道歉未收皮未
呢句真
呢d招數之前阿晶單野班微辣fans成日用已經領教過好多次
例如 "利申唔係微辣fans,微辣都係仆街,不過阿晶都有錯!連登仔更加仆街!成件事唔關你地班網民事!"
佢哋成日覺得利申咗就立於不敗之地
慣犯嚟 周圍情緒勒索人
睇佢WhatsApp 的對話 當條女臭四 走去食day豬
屌你老母 成班viu垃圾 有冇讀書? 有冇腦?
咁都撐得落
俾我屌返幾鑊,再考慮
收皮就得 收貨就唔得
我日日返工 都有放棄生命想法 雷老師幫幫我呀!
如果唔使公眾原諒咁佢依家道乜撚野歉?
定係你想暗示佢依家只係跪俾廣告商睇 唔係真心?
偽念恩:阿day飛完我蕾老師而家都出黎割鳩我早知上俾小小誠意濕下身啦
更表示已一早預料到外界反應,坦言無可避免,自己知道Nathan為人即可

我就支持蕾老師繼續俾多d機會Nathan嘅
更表示已一早預料到外界反應,坦言無可避免,自己知道Nathan為人即可

之前明明又話好清楚Nathan為人依家又話唔係支持佢既行為
Day同LT關係好好又去旅行又會放假食嘢
LT之前有show佢會去撐場
呢條咁嘅撚樣鳩sir唔好以為自己真係吹奏LT佢哋先會高咗人氣
無腦咁撚樣覺得打擊對方就會令人轉頭支持LT
無論佢真面目係邊個
我真心希望LT會實實在在憎鳩呢個撚樣
Pr唔係咁天真以為打篇野就可以洗白吓嘛2個一齊社會性死亡
咁都叫兜到….

1)演唱會過左差唔多成個月先出文,太遲
2)前言不對後語,有推卸責任落nathan之嫌
3)過左成個月先同家屬道歉?又話自己有考慮過件事既影響
4)本身攬實nathan都仲可以勉強叫有「義氣」呢個唯一優點,而家出個po一腳踢開人直接人格破產

你覺得邊一part佢兜到?
你要佢承擔好簡單,演唱會淨係請3個唯一唔請nathan已經係迫緊佢𠄘擔,自己做錯野令我自己喪失表演機會,呢個咪係一場教訓。但蕾大姐唔係,反而仲叫佢繼續上台,咁咪姐係行動上叫nathan唔洗負責
所以佢嘅fans 咪再死撐
唔乞人憎唔係帶賤男上台
係一副777 死唔認錯嘅態度
大話連篇
最後為咗自救焗住sorry lor

你好重口味
所以佢嘅fans 咪再死撐
唔乞人憎唔係帶賤男上台
係一副777 死唔認錯嘅態度
大話連篇
最後為咗自救焗住sorry lor
自己撐就唔係fans
人地番留左兩句抽水就 haters、讀心神探

你唔係fans 呀不過係賤種弱智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞