陳蕾道歉收唔收貨?

1001 回覆
282 Like 748 Dislike
最重要既男主角仲係度自由深潛
佢道歉黎做乜
依家推兩條女出黎擋,自己縮係後面
又唔係要佢出黎同大眾道歉
佢自己搵人地家屬朋友道歉就得
連呢啲都唔做,冇鳩用
收貨啦

收隊!我哋連登仔搵下個人嚟反!
你要知道香港有好多人真係無腦
講咁多做咩?之前唔係好串既咩?咩熟悉既面孔
一剎那光輝唔代表永恆 你上到呢個高度,一做錯野跌落地底就出返黎道歉想人同情你繼續可以拍廣告做音樂賺錢?
當事人自己龜縮私人事冇處理好,你仲走搵佢上台
佢同佢背後條pr team根本都食咗屎,佢想死你咪私底下安慰佢,搵佢上台點睇都係雪上加霜,r撚爆頭
同賤種mirror 班垃圾一鳩樣咋嘛
Nathan呃女人有一手,陳蕾始終都係女人,啲母性爆得太勁搞到咁
咁公道講
根本唔危
篇文是寫得幾好的 可惜遲咗d囉
其實nathan不如開班教人溝女算
如何調教港女 食軟飯咩都得
交俾1000 can決定上唔上台

?(過程)

結果係上台

即係1000 can 堅持要上台,仲要係生忌日上台
原諒你啦今次,陳牧師
咪就係喺到留言乞求要免費感謝祭依啲毒撚嘢囉
上黎鳩up咁撚多 今日係tg gp download 左啲女人比人偷拍嘅相打飛機未呀死毒撚
好心專心搞音樂啦
放多啲心機落返自己把聲同作品
安守本份咪好哋哋 係要拎正義出嚟講
又搞埋啲咩傻西樂壇社工

嚟緊出歌定有商家佬cut你廣告?
唔信發自內心道歉
由始至終無論任何訪問,還是任何人跟我討論,我都沒有講過 Nathan沒有錯。

「由頭到尾我冇講過佢冇錯」
=一切都只係你哋覺得,係藍色窗簾

好奇咁佢有無講過佢有錯

詭辯101,再唔係就係溝通能力有嚴重缺陷
華納PR世一不嬲都係華納PR自己講
真係柒係個訪問度
其實淨係答當初有應承過帶佢地上台
只係兌換呢個承諾咪夠
後面講埋啲多餘野
根本本身陳蕾又唔係啲咩PK,本身唔壞,係左膠啲姐
唔係1000 Ca。叫生叫死,又點會好似而家咁咁大方向咁大PR災難
肯面對好過依個世代好多藝人先
係咪真心就睇吓佢之後點,例如唔忿氣可能又出隻歌屌屌貢
Nathan自己決定蕾老師要拉起佢
1.我提議佢搞感謝祭 冇話我要參加
2.我冇用tg 冇你咁熟
原來tg有呢d嘢睇架
大家唔好逼佢返台灣勇敢活下去最緊要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞