陳蕾道歉收唔收貨?

1001 回覆
282 Like 748 Dislike
輕生? 用黎借錢咋 佢早排游完夜水 到而家仲冇穿無爛
溝左提款DAY 仲會唔會死?
太遲, 點會收貨
老實講如果呢篇文既內容係真實真心既話
其實都講得幾大體
出發點都唔錯
其實第二次訪問真係冇問題 睇娛壹同登share嗰啲文字 完全兩回事嚟
「只在乎」你含撚啦 過咗咁耐仲係靠老屈曲解人哋原本句嘢
想講真係做社福界嘅對住佢呢啲心地壞嘅成人,冇人會介意佢死咗佢
原本句野點解
仲有隻豬頭day
最好快啲有相證明同1000can有一齊到
死返去派傳單,廣告見到佢個嘴都唔開胃
人哋係話在乎熟悉嘅面孔多過唔熟悉面孔 有邊個人類唔撚係 個個就出嚟針著句嘢老屈話陳蕾完全唔在乎啲fans又盛

都唔係第一次架啦 由游學修「連登小眾」到屈床哥叫雞 每一次都係靠曲解老屈帶風向
睇睇下佢個髮型幾似艾倫
似係發動地鳴
Agger
唔係影響到佢啲廣告
佢會道歉咩
你都準備要承擔懶型嘅後果啦 豬閪快撚啲去仆街
開頭佢話知道會有外界聲音,但唔在乎,只在乎認識的人,要兌現承諾所以有聲音都要求佢上台,而家前言不對後語,咩由nathan自己選擇
到底幾時開始對某藝人有負面印象、作出評論就叫haters。

硬係有啲自命清高既人覺得藝人係唔可以接受批評,批評=抹煞佢地既努力
而且仲有點名講Jessie個名同佢屋企人,都算堂堂正正面對自己既錯失啦,相反Nathan 到而家都唔敢提Jessie個名不過連登班正義超人係想睇一個當紅歌手仆街啫,慌佢地真係為正義咩Nathan 一路仆街緊佢地無野好再踩嘛
覺得陳蕾係比條仆街撚 知衰我收貨
個名好撚耐啦 波台狗
呢個reply 奧妙之處有幾個
1. 係Nathan 決定自己要上(而家俾人屌,陳蕾都係受害人)

2. 冇講自己做錯決定,維持左陳蕾個「好人」,「有義氣」型像,佢係提供offer 俾學員,Nathan 可以拒絕但佢冇,陳蕾係履行承諾

3. 同女死者家人同haters 道歉,大方得體,但留意番陳蕾只係sorry for the inconvenience caused 而唔係後悔覺得自己做錯事,其實係冇跪到,haters受落,fans不失面子

4. 佢句唔care 唔識既人 俾佢解成「假AC」,而唔係真係佢唔認識既人,強行解成佢其實係care 大家,match佢唱歌既理念,大家誤會左姐

成件事都好正面,只係再早少少講就好好多
第4個point 講真兜得好好,希望大家都理解d 公關讀書唔多係要用時間諗呢啲excuse
你估班PR好醒咩,係勁唔係做呢行啦
咁大篇文又要諗excuse,要時間諗架嘛
廣告流失所以要跪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞