陳蕾道歉收唔收貨?

1001 回覆
282 Like 748 Dislike
亞視之女
冇了解過件事就當晒人哋係Hater反擊
諗都冇諗過就咁搶口
即係本身都係咁嘅性格
是非黑白不分
不知所謂
蕾老師可以寫新歌了

From隔離post
條仆街仔真係累人累物
不過佢千祈唔好死
依啲咁嘅賤男人應該要受下折磨
人哋阿Day幫你班女做演唱會嘉賓幾好反應你就恩將仇報爆人大鑊
話你鳩你真係當之無愧
你話LT 8條女知你有幾乞人憎你話幾好呢呵
我身邊
支持管牧師效法我蕾, 邀請陳同佳做受洗嘉賓

陳蕾正式改名為「樂壇管浩鳴」
https://lih.kg/bHARPjV
#98 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
https://m.youtube.com/watch?v=wvauVmVwjWA

4:45 曾經犯過一啲...錯? (疑問)
如果陳蕾一直覺得條仆街係有錯,佢個語氣唔會咁,會直接講犯過錯 (肯定語氣)
所以我嘅理解係陳蕾唔覺得仆街有錯
岩岩出嘅post純粹係因為件事越滾越大,有廣告商都開始怕佢,佢先扮出道歉post
唔該言行一致啦 蕾老師比你心目中強大 做乜要跪
好核突呀,
知道玩出火就拋返個波比Nathan
咩比Nathan 自己選擇,
即係暗示係佢自己黐埋離啦
仲話驚人輕生
而家你拉起佢出黎見公眾
又再推返落海
又唔驚人輕生?
樂壇管浩嗚最新力作
念恩海(寧靜海)
今次算唔算蕾聲大 乳點小?
一開始咁搶口而家又射波
呢排有份狙擊佢
但見到呢個道歉post
真心嬲唔落啦
想佢講既野佢都全中講哂
公開責備nathan 唔再死攬
正視悲劇 直接向jessie親友道歉
最正係講埋其實係呢糞條撚樣自己決定去演唱會既
其實真係收貨了

btw有啲留言講得好 真正要道歉嗰件仲未死出黎道歉
做白卡洗地自認賤種 - 烏克蘭少女
完全唔覺得佢當時係依家既意思
如果係第二日就道歉啦等依家?
一次就話溝通上有誤會姐
都訪問左你咁多次
扮咩呀
一個自己既演唱會請 一個自己想請既人上黎打個鼓
你老母又要計埋果日呢個鼓手個ex既死忌
一陣個結他手老母生日又比你話唔記得左係陳蕾仆街果日請
後日個和音隻狗忌又問陳蕾點解要果日請
咁不如等你老母生忌先請你老母上黎啦柒頭
你班撚樣真係惡過狗
對住政府就縮撚埋一邊
對個藝人請人打個鼓唔岩你心水都可以話係爭取公義
又逼人道歉咩咩柒柒
而家人地怕撚左你地啦 道埋歉啦 咪一樣追撚住吠
https://www.instagram.com/reel/C4EJz6vhIz2/?igsh=a3VmaHRxY2puajkw
遊學修咁撚柒都睇穿你班柒頭狗
隔左三個星期 而加先道歉仲嬲啦
仲要去左商演之後先出聲
仲嬲過唔道歉
你哋班後生而家去開邊度叫雞?
100can條女死左兩個月佢就出post話好開心
蕾老師唔知咩
寫重視生命既歌,撐個輕視生命既人
總結個意思類似細路仔唔識世界俾次機會佢
問題係佢俾錯呢個機會
私下接濟理得你
仲要再俾機會佢發明星夢?
如果社會反彈聲音冇咁大
蕾神幫佢手安排復出都係遲早嘅事

點都好今次睇到晒個答案
對明星期望唔好太高
而公眾亦唔歡迎你Nathan哥
嗰件知道道歉都冇用
我開頭都係咁諗, 特別係見到佢有提起Jessie親朋好友
但睇多幾位會員分析, 愈嚟愈覺得佢篇道歉文係設計過嚟

陳蕾:係Nathan自己上台演出 唔撚關我事 咪撚再煩我
https://lih.kg/kGhfkT

Anyway, 喺度認返柒先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞