陳蕾道歉收唔收貨?

1001 回覆
282 Like 748 Dislike
所以先要往死裡打
早幾年已經出咗件死賤種姜濤同埋個垃圾mirror
不如你教下大家點樣唔用我字出呢篇文
樂壇管浩鳴
睇都知唔係"佢"出聲啦
擺明係砌咗好耐先出

佢真實嘅諗法已經講過唔止一次
我當佢演唱會真係好忙,咁第二次第三次呢

咪玩啦當人戇鳩 彈出彈入
禁照顧Nathan, 依家又突然唔理🤣🤣🤣
唔用我打本人到時你又話人串架啦
今次pr都幫唔到架啦
繼續唔洗理我地
我地連登少眾黎
非常同意

個道歉本身無太大問題,
除咗走去邀請nathan果段根本好似掘個窿俾nathan跳多落去一次咁款

但呢篇道歉聲明唔應該等咁耐
48小時頂盡就應該要出
計錯數先咁講啦,肯定係開演唱會之前以為咁做可以彰顯自己言而有信,又可以做Nathan 拯救者,實會支持多過反對。陳蕾睇得一條人命太輕啦。
同Day拍拖點反覆有自殺念頭?
其實華納係咪真係冇PR?要等到陳蕾咁耐之後,自己睇到咩事,先自己走出嚟回應?
正常至少都有人總結下發生啲咩事俾佢知掛?
要自己走出嚟做PR咁搞笑?
定係一路都自己死撐,覺得自己冇錯,一路扮唔知
依家俾人話喺樂壇管浩鳴,覺得柒咗,就出嚟推卸責任
"我都沒有講過Nathan沒有錯"
(唔明點解要打呢句,好似跌落地揦返拃沙咁)
究竟係
1.唔覺得nathan有錯所以照撐or 2.覺得nathan有錯但係照撐 邊個仆街啲?
公司迫
Ok啦雖然都知係公司寫嘅
但冇扮無知冇迴避冇繼續死攬
算係企返大眾嗰邊
N有多次自殺念頭仲邀請佢上台
嫌觀眾未鬧得佢甘?呢點好講唔通喎
d連登pr去撚哂邊
蕾老師比人罵緊呀

樂壇管浩鳴
9成廣告商屌啦
師兄咁應該點打先唔自我中心?
https://youtu.be/cOglLZTiP0w?si=iiQ9tFdIVw9_0sHS

唔好玩啦琴日已經有幫nathan講野
知道柒左華納叫佢道歉
同埋佢係講自己去日本渡假玩
仲要自駕遊周圍去,邊忽似沉思自己想道歉?
開頭講到幾偉大幾想拉佢一把
想攞光環做真性情失敗
最後被迫跪低道歉又忿忿不平咁 邊度得體
唔順咪叫你個client小心d唔好將自己冷血嗰面露出黎

我係唔鍾意d冇人性既人好過
公司見勢頭唔對,夾佢,pr公司出篇野姐。
你估佢真心咩
你老母就臭雞 你全家做女人都係臭雞不特止仲要比狗屌生撚左你隻雜種生滋狗出黎亂咁吠 你全屋都冇撚用架喎 應該趕你入返狗屋到困住你 唔比你出黎吠
本身都唔想覆 你係要衝出黎柒 仆街一睇 笑撚死大學都未畢業 做曬功課未呀 溫書啦仆街
呢個花名根本係成件事轉捩點
一起朵,丟淡大法就唔work,權衡輕重,所以先say sorry啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞