陳蕾道歉收唔收貨?

1001 回覆
282 Like 748 Dislike
之前撐蕾話jessie都好有問題班fans點兜好
大陸妹跪底含啦
真係
係都要屈到全世界都係妒忌佢先收貨
弱智盲粉真係好噁心
咁都冇做錯?死左人喎

就算全世界反對,我都會為你拍最後一下掌聲
阿Mo 出事,連登仔要Mirror 收山
你話呢
「我問佢你想唔想,你有冇呢個勇氣,如果你Ready就唔使擔心影響到我,蕾老師比你想像中更強大。」

上次的確有講
今次係省略咗自己推波助瀾嗰part
蕾老師冇想像中咁強大
如果你覺得陳蕾嘅錯已經去到林鄭level(攬炒整個城市)咁嚴重
而又覺得林鄭曾幾何時有真誠過嘅話
我無嘢好講
當初靠pr打手帶風向上到位又點
冇實力 風向一轉都係收皮
其實自上年發生悲劇後,在過去的日子裡,我多次得知
Nathan 有放棄生命的想法或舉動,每次我都盡力嘗試在事後讓他明白,死並不是一個方法去逃避自己犯過的錯
應該從錯誤中面對自己及改變自己。

條仔真係幾好戲 可惜人格極有問題 佢唔做演員真係嘥曬由潛水神隱到演唱會試水溫成個劇本排咁耐 最後衰喺偷食day同扮自殺 成個劇本爛尾到嘔
你都癡撚線

原諒就要支持,呢個世界咁多歌手

更多人係對d歌手無咩立場,既唔支持又唔反對,而家我原諒左佢,代表認同要道歉

但問題係我需要包容佢而支持佢嗎?

你條女偷完食,道個歉你記住娶埋佢,咪撚分手呀

條女個額頭寫住你尖子個名呀

陳蕾個問題係,而家我睇清楚佢,唔關佢道唔道歉事,而係佢條友咁大支野,要撐佢唔係問題

佢咪自己食返觀眾嘅“喜愛”囉
成個造星5 得Nathan一個識打鼓?
無所謂啦
都反哂感
脫粉好過
仲要Nathan比陳蕾更加清楚嗰日係Jessie死忌都照樣上台
條友真係為咗復出完全唔理人感受
不過其實當日分左手都借得錢 死左ex 仲笑笑口
都知佢不嬲冇人性
成也社工,敗也社工

如果叫佢出黎nathan果個係保崎 193,肯定唔會咁大反應

而家係佢擺到自己咁偉大,但偏偏寒左觀眾心,傷心嘅粉絲點撐
笑4
即係開始影響到支那蕾搵食啦 如果唔係佢哋點會理你啲唔熟悉嘅人點睇
睇佢同條女分手講嘢絕到 呢啲playboy玩完女轉個頭攬住第二個會有輕生念頭搵鬼信
講真 呢啲人最多咪內疚一兩日 第三日有得啪啪啪老母死忌都唔記得啦 不過都不得不佩服佢鋪排幾好 日日扮想死 未見過想自殺啲人會周圍同人講想自殺 求同情失敗 要參考多啲案例啦Nathan
X皇啲PR好嘢呀,成功一仗
錯過咗最佳道歉時機就係錯過咗
呢個係娛樂圈嚟架,公關自然好重要
咪撚整臭坂井泉水姐姐個朵啦 屌你
在意嘅方式係死者生忌個日叫匿墳上台接受大家嘅掌聲?
一講到樂壇管浩嗚就跪
究竟有幾驚呀班PR
樂壇管浩嗚呢個朶跟一世㗎喇
仲有樂壇佳仔
Pin la
兜口兜面話你哋班人係唔熟悉嘅人唔使理 之後點公關點搞PR都冇用啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞