陳蕾道歉收唔收貨?

1001 回覆
282 Like 748 Dislike
畀我就點都唔收貨
起碼好似老鼠安出黎聲淚俱下先
就嚟chillclub年度
你話nathan本身對條女好好 錫住條女
後尾分手諗唔開 都話有得講
nathan對人又差 無付出
要對方全盤付出 仲要幫住佢
我係遊狗fans 我同你一齊死全家呀柒頭
收皮啦
講到好似特登搵位入佢咁笑死。
自己申請比人屌怪得邊個,不過仲有你依種顛倒黑白死賤種撐住。
其實唔使跪 反正世界與佢無關
你入ig 睇緊
班盲粉繼續盲撐緊
你睇下你班廢柴
連上網打幾個字比人話一齊死全家都要縮
抵比遊狗 隻狗眼睇撚死你啦
宜家先搵PR補獲
不過應該俾人睇到佢真性情係點
點幾好,唔洗再載假面具做人喎
做乜跪姐
就好似oscar講果句,憎一個係現實世界唔識嘅人其實係好荒謬

呢句其實係好反智,追星本身係追一個唔識嘅人,愛嘅反面係恨,本質一樣,何來唔同

所以大家想討厭陳蕾,完全係情有可原

一個歌手嘗試以樂壇社工獲得好感,發現真正唔係咁

咁咪憎佢囉

好正路姐
佢最錯就係覺得反佢嘅都係hater
然後無理過啲人講佢啲乜,就話唔care外界聲音(因為覺得都係盲反)
呢個都係大部分名星嘅通病
佢暗地味又係同人fd 曬氣
加上本身就扮黃撐藍
其實個問題都已經唔關呢件事上面。

個問題係知道你好撚串,自己已經係天后級大阿姐,你班垃圾網民我使撚理你,我話咩就係咩,你地所有人只係hater。

唔影響到我,我使撚同你班垃圾道歉,你班垃圾網民同我道歉就差唔多。

宜家知道上身,影響到自己,先會打段咁既野,如果無影響,真係彩你都有味。

算吧啦,香港娛樂圈
原來今次呢件事係叫做得好
俾人屌到就黎死,投降當無事
收貨嗰班有撚用咩
你見過佢不分是非黑白嗰面
點樣UNSEEN
你點都唔會認架啦
講呢d 野又有咩意思
一齊死咁又點
其實自上年發生悲劇後,在過去的日子裡,我多次得知Nathan 有放棄生命的想法或舉動,每次我都盡力嘗試在事後讓他明白,死並不是一個方法去逃避自己犯過的錯

所以念呢首歌會唔會係寫俾魏念恩
係, 失言, 做錯嘢都不及佢個假面具
咁都叫唔錯咩真心
佢真係想同女方家屬道歉 就唔會撐左1000can幾次先出喇 第二日就應該要同人道歉
撐完咁多次 道個歉要人唔好再討論 惡過秦始皇
同你持相反意見就叫網暴
咁依家認哂錯 咁姐係人地屌得啱喇係咪?
做完仆街 say句sorry就算?仲想人地撐你?
冇觀眾緣就做唔到藝人架喇 收皮咪冇人討論你囉
1000can 之前唔出黎都冇人屌
唔支持呢班無乜道德嘅藝人幾時變左網暴 冇人叫1000can死 就算死都係因為管雷搵佢去演唱會同埋推哂個波俾佢
聽日過300蚊比我
呢番道歉由Nathan直接出俾Jessie家人同埋公眾好過啦
咁軒公有無人反先
軒公都會做錯 但都會道歉
大把值得欣賞既歌手默默努力
方皓玟,rubberband,kolor,Ian,Jay fung
而班少說話多做事
乖 燒啲陰司紙俾你
我都唔係 又點會一齊死?
一句講話人唔會認就講到我一定係咁
我夠話你一定唔會認你係你老母同隻狗屌閪生出黎既雜種狗啦
咁你係唔係?
keep it up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞