[Oo] 曼聯終極FF群魔亂舞休息區 [2650]

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
佢後場既帶波擺脫 轉到身再傳比前場

成隊曼聯都係得佢一個做到
要有個防中逗住Mainoo後面
入選歐國盃都好既
但最好唔駛正選
希望南閘死攬henderson

Notice anything different? 🤔

The #ThreeLions will play the second half of tonight's Alzheimer's Society International without names on their shirts to highlight memory loss as one of the symptoms of dementia.

The shirts will be auctioned to raise crucial funds to support research into early diagnosis. 👏

簽唔到FDJ就自己整件21號
當年嗰個莫拉達?點解仲有正選
因為最勁個個都係莫拉達
曼聯未來15年龍骨
希望佢唔好打女人同出去蒲第二日射波
坦套踢法啲人冇固定位置,會換位,佢上腳用波就拉一件落黎唔上去拍住佢,佢逗後6號時候其他人就上去
其實比寧含踢cm都做到,不過南閘應該會放佢踢返10號位架啦,好想睇Kane set up 含後上嘅效果係點
明奈第一場正選就英軍最佳
https://lih.kg/3660236
第一次大國腳正選就dominate表現
https://youtu.be/NlxsBn9zFxc?si=TmMzW_u5PvTlDaqm
中路/左路攻緊個時大碌當防中
咁撚似pogba
不過oo好既係佢肯防守好多
咪撚去派飯
占蛇唔快手換走班獸醫好快就玩爛oo
睇返琴晚mainoo好多球line breaking地波
都唔係既
坦都好多時下半場收起佢
而佢通常相對上半場會靜左少少
歐國盃要連續正選會頂唔緊
oo好多時下半就冇力,體能未夠高
真曼
OO 海倫 未來十年靠你地啦
牙祖有兒鍠夢 唔靠哂佢了
又反?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞