[Oo] 曼聯終極FF群魔亂舞休息區 [2650]

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
C朗個人數據好,但成隊波成績大插,咁叫好? 好到第二季季前C朗都急急腳想走搵球會?

點解唔可以同樣都歸納你講幾件於係失敗收購? 我舉手認同喎
今季仲未完,其實賀撚之後可以上返之前連續入波果段既狀態,以佢第一季黎踢英超同呢個年紀,佢既表現已經拍得住C朗回歸第一季

唔好唔記得果季C朗係群星拱照但賀撚係連供應都唔夠
咁我都想賀撚掂嘅
唔使成日搵隻自我中心撚出嚟比
你嗰季有冇睇波
成季得阿朗同DDG由頭到尾都係認真踢波
其餘呢?
唔講能力
淨係講態度都輸九條街
你咁講對其他球員公平咩? 講到其他人唔落力踢波咁,同埋評價C朗單DEAL睇埋第二季啦,我地同佢解約,FFP又係計無RESELL VALUE,單DEAL點樣唔叫失敗?
你問吓呢度巴打
有睇嗰季都會認同得阿朗同DDG係由頭到尾認真踢波
DDG完季有講
唔想踢波可以躝

你如果無睇就唔該收聲
Resell value?
敢問水曹廢馬resell value如何
有冇resell value係睇能力成績
而唔係年齡
般奴果堆你SURE無認真踢? 夾硬為左米路,講到差唔多同曼聯翻哂面既C朗單DEAL係成功,真係佩服你
你有冇睇?
冇睇都可以摷返當年啲post出嚟
冇睇就收聲
你唔識字? 我上面咪話佢地都係失敗收購囉,從頭到尾都係針對緊曼聯班高層廢同無PLAN,都唔知你想點
我有睇呀,SO? 你覺得C朗單DEAL係成功係隨你啦,連蘇蛇都話當初就唔應該簽佢,對雙方都好
咁你講緊咩
29,30嫌老
後生嫌廢
你想點?
短馬,賀龍個班我又有無話廢呀? 我而家針對哂全部後生黎講?
佢同曼聯反面係一件事
佢表現係另一件事
唔通tevez同曼聯反面
我又要話tevez 係失敗「收購」(曼聯俾嘅係借用費)
曼聯係Tevez身都係一個先都收唔到
你開頭話米路係GOOD DEAL因為穩定到成績上前4嘛,而家蘇蛇前兩季有前4,簽完C朗就跌到第6,個人數據好但破壞哂成隊部署,第二季仲上電視台翻埋面,以你個標準連一季前四都穩定唔到,點叫做GOOD DEAL呀?
自馬天尼斯上任以來,葡萄牙已經11連勝,但在今場比賽正式斷纜。

無人屌馬天尼斯玩政治
其實蘇蛇自己都有講返C朗係破壞咗佢既戰術部署,又無得唔出佢,出佢又等於逼搶時少個人
足球歷史上得坦克玩過政治咋
玩政治 抽回佣 結黨營私 捧親生仔
迫害老臣子 養一大班PR 逼走埋格狗
入返嚟 先見到原來又開片
水蛇春咁長 有冇懶人包嘈緊啲乜?
第二季連歐霸都踢唔掂,我都唔明點解仲有人覺得單交易係成功
屌你隻朗狗仔

為左隻朗成隊要重新夾過去餵呀老大哥仲要餵極都唔飽
睇唔到佢有咩咁犀利既(表現)

預左你又講入左幾多球點點點
淨係刷入波搞到前場冇哂章法自由足球
Chance都唔敢射 要傳俾佢如果唔係又攤手受氣傷士氣呢啲你又唔計數架啦
蘇蛇句野好似唔應該理解到c7係大伏

個意思係當時係岩既選擇,點知事後睇返係唔應該簽…但又唔講得實點唔應該法
有人讚朗回歸第一年表現好好成隊做比佢,仲要當中好多場都無波入
怕得罪朗點可以講到太白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞