[Oo] 曼聯終極FF群魔亂舞休息區 [2650]

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
建議去拎 社署門常開
結婚有仔女嘅,咪又係死死地氣繼續做
考慮下養隻貓,33歲食18歲
唔夠靚仔 會變強姦犯
仲讀緊書,初初出黎做嘢無包袱無咩負擔就可以講嘢大大聲,但當去到過咗30,又結咗婚生咗仔,又發現自己唔係佢所想既天之驕子就要向現實低頭求穩定
認真問公務員有咁吃香咩?紀律部隊散仔26k左右,唔講政治工作內容好撚辛苦,啲咩ca aco 人工低撚到仆街,除咗讀唔成書正正經經打份Office工計埋bonus好過啦
搵食姐 明白㗎 求財姐
但最撚憎人就係班友講到自己好撚辛苦咁
嗰個打工都辛苦㗎啦屌 唔撚鍾意咪咪做囉
出去搵個份又冇能力 大家心照
所以我每次聽到佢哋呻自己份工有幾撚辛苦時我都會直接同佢講,「咁撚辛苦咪轉工囉」
散仔嗰班出度去仲辛苦添
搞笑

一切問題建議quit
剩係有point跳唔會炒對啲讀唔成書嘅已經好吸引啦。

如果有大學學歷嘅就唔係諗ca aco,係直接望EO,起薪都三皮幾,唔使搏又老馮有point跳,私人市場邊比到你。
坦蛇可以學定釣魚
釣魚幾叻都好最尾都係比jimmy 仔食曬
識人做緊房署HO,個人工高過外判果班仲要穩跳
入到eo 嘅已經可以直接入大公司mt ,入eo 反而多數係文科仔多
CLS,EO易入好多喎,一年請二百幾個喎,你要攞大公司MT對比嘅應該係AO囉。
無波講變左職業輔導區
講球玉講坦狗囉
唔好啦, 中年失業想睇下有咩做
我同意大公司mt 難入好多,不過EO請人同出邊私人公司準則唔同,唔係真係好睇cv ,兩邊吸引到嘅人都唔同,讀BBA嗰班成日幻想自己做人中之龍,分分鐘寧願去big 4捱都唔會同你做政府,ao 另計啦,基本上考到嗰啲喺香港咩工都做到
賣菜,我見日薪有$800
係咪要踩12個鐘
幫誠哥賣樓
好多人買等人用
應該係,不過反正都長踩,我覺得買部m係街邊乞可能會揾得再多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞