[Oo] 曼聯終極FF群魔亂舞休息區 [2650]

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
低級嘅派左間宿舍比佢已經足以鎖佢成世
中級有啲緊樓 已經夠鎖佢哋一世
夠膽咪罷工

有宿舍咁好福利仲想點?
住宿舍再買層樓收租
歐霸輸畀阿特蘭大
你唔會知道中国人割韭菜嘅能力有幾強
蘭蛇有機教拜
得罪講句,既然留港又唔係神科無專長,就去考公務員hea過世
唔洗1年同拜班老屎忽高層攬炒走人
其實有好基層公務員位人工同出面私人工係差唔多,入得政府做既都係貪穩定,減佢哋薪搞到佢唔撚做然之後去拎綜援既應該支出智仲大
政府唔夠人做野仲減薪
其實有好基層公務員位人工同出面私人工係差唔多,入得政府做既都係貪穩定,減佢哋薪搞到佢唔撚做然之後去拎綜援既應該支出應該仲大
不了 好似你咁咬下老綜拎住公屋落屯公做樓淡算
香港既社會本來麵已經係MM地結構,依家走咗一大班中產,個社會應該好快就得返窮人同有錢人
就算同人工同工種 私人工應該冇咁多假
唔好睇少香港啲老細
個班你減佢薪,佢會同你瘋狂SL,hea做
你講到平時會同你好認真咩
入得去咪又係Hea
首先要排到間公屋先,單身唔洗諗等排長者隊

後生就搵個mk妹中出,五六年上樓了
咪係,唔hea學咩人做公務員,咪做壞規矩
要升個排咪認真少少
反正都係排隊
做多幾年拎間宿舍又un un 腳
呢個真
入得去咪又係求穩定,要個入去求穩定既人同你拼博到好似做私人工既打工仔咁會唔會諗多咗
連登大把人講到自己好有抱負
次次去公海公務員post都一大班呢啲人

明明我身邊班朋友 基層文職又有 紀律部隊又有

呢班人 基層文職都係同你hea 但至少呢班人比較易走

但紀律部隊嗰班 你叫佢出返去搵同一份人工&福利
一定搵唔撚到
有冇介紹?
40中a0
咁佢哋咪直接同你唔拒然後拎綜援
後生mk先食到
一齊等排長者公屋啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞