[Oo] 曼聯終極FF群魔亂舞休息區 [2650]

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
一日至衰都係班女權撚
多謝含狗條賤種啦
都無普巴份,摩佬自己落場踢架wo
點解唔可以係兩隻6/8+Bruno
仲要後面正選嗰四件係可以出到波
般中堅算
唔返好過返
Giggs而家過街老鼠咁
諗起一個人
好記得pedri 有期踢到感冒童咁嘅樣
而家咪buy time等到OO上位+今季可能買Neves嗰啲囉,早2年又無咁多選擇同埋買後生無即時效果嘅拎唔到前4坦蛇又會俾人叫佢躝啦除非board一早保證排第幾都唔會炒嘅先會直接買後生培養嘅姐
60M都無防中選擇,同成個球壇上季得米路一個可以即食入前四? 然後都唔知用左有冇一季就跌WATT成咁,咁叫做BUY左TIME?
曼聯承唔承受到連續兩季無歐聯打先?
之前柒極都係一季無第二季有返
短馬依D重心係唔係唔洗30歲但又即食? 明明就知自己BUILD UP SQUAD完全無PLAN先鎖死FFP,講到得米路可以解救曼聯上前4咁
Welcome Michael Udebuluzor
真曼 黑人 快 坦狗最愛
最主要係球會同班球迷煩先承受唔到
事實證明咗米路work
你講嗰啲係what if
連續兩季贊助金係應該扣到冚冚聲
上季紅完牌之後都開始跌WATT啦,真係當哂佢D功勞咩?
我寧願你買啲年青有潛質嘅慢慢 build up the squad 好過幫人清老野
跟住過一年跌 watt 又要買過
都係講句
講咩如果乜乜柒柒係無敵,因為係FF
除非你夠膽講無米路曼聯上年都一定有盃同前四
咁你贏
曼聯受到可能連續兩年三年都無歐聯咪得
不過曼聯就算受到
坦克一定受唔到
而家咪就係事後講緊依單DEAL長遠係失敗囉,簽四年約但得一季都無既貨仔,連BUY TIME都做唔到就要諗方法清佢,衝完一季前4就好滿足? 怪不得年年都要重建啦
球壇當然唔止米路一個即食防中
你係曼城白禮頓有自己既球探網絡咪大把選擇
我地梅狗剩係搵到米路黎交功課
結果黎計買完米路即時止到血第三名完季還可以啦
呢啲球會深層次既問題等占蛇改革球會先解決到
班報紙佬一定大寫特寫
咪又係返去個問題
曼聯承受唔受到連續兩三季無歐聯囉
仲要講緊無歐聯兩三年唔等如就一定重建成功
最重要係坦克一定承受唔到

成撚日係到FF
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞