[Oo] 曼聯終極FF群魔亂舞休息區 [2650]

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
有幾深層次? 係得曼聯先不斷搵D黃昏球員返黎重建姐,買米路送埋錢比蝗買TCHOUAMENI。仲有明明曼聯傳PALHINHA先,結果比富咸用21M買左
我咪就係講緊係唔係得米路一件即食防中囉,你又話我FF。依單DEAL上季係買米路前已經好多人反對,而家擔心既問題真係發生,更加證明個BUILD UP陣容方針係錯左。
快簽英雄輝做nigga 後備
係FF喎
成撚日講話唔止一個
買唔買到 唔知
成唔成功 唔知
傷唔傷 唔知

而家曼聯就係有盃袋兼有前四
唔使面對連續兩年無歐聯嘅災難
班英媒同名宿輸多2場又出晒嚟嘈,隊波又想重建又想即時有啲成績睇下,唔敢大刀闊斧重建
你邊有得咁講
果時買Rvp都係得一個冠軍
果隊曼仲有李奧 vidic 7成Rooney Carrick

舊年咪一個聯賽杯+前四
for短線點會係失敗?

我唔覺得買米路係錯嘅決定
買人就有短線同長線
米路舊年帶黎嘅野點都唔會叫fIl
買完華記個教訓失敗左一次咁快唔記得,跟住買完米路衝完一季前4就無以為繼,然後你個MINDSET仲係咩連續兩季無歐聯就好大鑊,岩呀而家梅花間咁就好滿意
FOR短線就唔會30歲60M簽成4年約啦,而家跌哂WATT先話簽米路係短線姐
喂你講撚到好似唔買米路就一定得咁
係嘅想睇你表演下你係咪能知過去未來
我上面講完堆嘢好似完全無睇過
話你FF無撚敵真係無講錯
鬼唔知想買飯嗰啲咩,但要買到先得架嗰刻得米路買到又證明過自己,唔出名嗰啲有幾多個英超證明過自己/包嚟到一定踢得掂呀,最出名嗰幾個防中位多數唔肯嚟,其他人都係要搏下
你唔俾長約撚會嚟
要盃無盃
要歐聯無歐聯
過嚟曼聯做慈善咩
探討一單DEAL係唔係失敗唔係用事後黎討論,咁係用咩? 60M玩一年前四你覺得滿意你咪OK囉
Build up 陣容有問題講撚咗十幾年啦
使撚用米路呢單刁證明咩
咁買人不嬲都唔會淨係簽一兩年架啦
又唔係借
何況你淨係offer 兩年 人地都唔肯黎啦
但大部分人都expect佢踢兩三年再慢慢淡出搵接班架啦
所以我咪話囉,長約買黃昏球員本身就係RISKY,你就係要話我FF,明明買之前都好多師兄有講過
以前啲轉會操作都唔想提,睇下 Sir Jim 嚟咗之後,下個轉會窗有冇改善
無人要嗰啲先會肯同你簽1,2年
不過成6000幾7000萬加30幾萬一星期人工換一個盃同前四,然後今季就跌Walt跌到咁有啲貴
所以個重點咪就係話班高層無PLAN囉,攪到重建左咁耐條中後場都慘不忍睹
為咗坦狗買人嘈咗幾多鑊攪到傷害曼迷感情,所以要躝坦
賣得返30-40m去沙特都叫打返個和離場
辛祖夠後生未
廢馬夠後生未
So?
玩FM呀
一味諗住後生潛力無限
話明係潛力
可以係你睇錯
可以唔兌現
後生未必中,但簽黃昏球員一係就為短線衝冠,一係就平先簽,而家簽C朗,華記,米路你又覺得係成功?
而家班前鋒無一個打到阿朗回歸第一季個水平
係之後單嘢先覺得失敗
米路我覺得叫成功喎,完成到佢重要嘅任務,穩住成績
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞