[Oo] 曼聯終極FF群魔亂舞休息區 [2650]

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
無波踢都咁熱鬧
好明顯伏鳩我地班柒頭高層

同龜蛇廢特老師一撚樣
有咩誤會,我A0處男
哥狗似係畀人借黎過橋
逼我曼出手帶佢返黎
龜哥俾哥狗用唔爭石頭好多
文迪斯搵哥狗抬價
佢喺沙地屈到機喎
都係一樣搞死隊波咁解
個人數據靚到仆街勁多第一
識D非曼成日話老費水左佢返黎
話本身去曼城
內地首隻哥基警犬「福仔」亮相 訓練員讚腳短有優勢
https://lih.kg/3660913
證明多球迷
係多白卡
大家都係主力做PR姐,哥基隻腳咁短點追賊,拖住佢行必都嫌佢慢啦。
而家先得閒睇返sob個訪問
佢中間有話 某啲球員會唔想做big game captain
有冇捉到鬼喺邊啲球員?
朗呢條25狗公開屌柒我曼仲有on9撐佢
同佢一齊死去沙漠聯賽啦
就算返嚟第一季,要佢埋身同後衛爭頂其實已經見到係完全唔夠力壓埋去,只係佢空位搶點個timing 仲好準都騰空仲好高所以先有高空優勢嘅個錯覺。

佢係蛆最後一季都已經慢慢變左做隻類似inzaghi 咁嘅 goal poacher 型球員,啲自己推自己爆同後衛硬撼一早冇晒。
去沙特都唔掂啦,何況英超
連迪洛夫:「我在曼聯的感覺很好,已經在這球會効力了多年。球會將我的合約延長了一年,我感覺很好,我看不出留隊有任何問題,這是我非常喜歡效力的球會。我其實還沒有考慮過要轉戰沙地阿拉伯,也許我並不覺得我在職業生涯中已經到了那個階段。我想留在歐洲,並在那個水平上踢球。」
但佢走位意識一定無咁好啦
同埋蛆最後一季開始成日有D柒野,近門射失果D,可能係老左個身體反應慢左
合理,主攻冇腦,打反擊今季Bowen 仲高效率同強過佢
如果OO生性做到新一代奧脫福之子,仲要係黑人
咁就大啲機會賣福頭
福狗
只要冇大傷我睇好oo會成材,出面吹到細含都好勁,如果佢有大含七成功力,買埋返嚟搭OO踢double pivot 咁就per9fect
佢唔係早年儲落光環, 一早俾曼迷屌死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞