[Oo] 曼聯終極FF群魔亂舞休息區 [2650]

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
冇辦法 嗰陣逼住一定要買
冇得事後孔明啦
但唔洗讚到佢近年最難得既前鋒囉再前d福綠馬個排都夾得幾好
第一年係正常表現

得罪講句, 商業價值遠遠大於場上表現
嗰陣逼住一定要買

記得加盟果日股價升咗好多
福綠馬
一個弱智
一個家暴
一個傷又hea
請問而家點

國際賽期都咁熱鬧
英超
有米路: 15 games, 9 win, 6 lose
冇米路: 13 games, 6 win, 2 draw, 5 lose
敢問ole同蘭狗有啲咩章法踢過出嚟
你不如講我聽
有人屌米路係失敗收購
然後FF無米路會點點點
呢度D狗係唔係有瘋狗症
乜都咬一餐
簽左我前四跌到前6,以你標準點係GOOD DEAL未?
答左我*
嗰陣傳到去鄰居嘛 咁嗰陣仲未跌watt
啲明叔嗰個屌晒鬼 你估爵爺唔會俾壓力咩?
20-21 正正你隻朗狗仔未到果陣
Cavani第一季 加福 木係夾得好好

果年拎第2係就係輸得遠 但踢落係有組織同整體好多
下一年牙朗黎到乜都砍掉破壞哂
Fulham. On 4 July 2022, Palhinha signed a five-year contract with Fulham for £20 million.

梅狗仲放緊暑假
國際賽期係靠呢D推PO
有返波睇就會集中火力屌返坦狗
哥狗撚會要佢咩,就算係真,咪去囉
咩無米路點點點,事實就係60M米路得一季貨仔,證明前幾季買人D方針係錯囉,你為左死撐夾硬要講到C朗單DEAL都無問題咁肉酸姐
要不是牙朗垃圾曼歐霸都冇得踢+落下半版吖

牙朗去曼城大把供應訓住入波攞冠軍啦,紆尊降貴返嚟carry垃圾曼重要俾你班撚樣屌嫌三嫌四

[係牙朗啊!終於射得出喇!知唔知我哋谷咗幾耐] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立兼林奠黑警國安共黨死全家吹水區 [1430]
https://lih.kg/2678230

咁就兩年半
少少嘢就屌嚟屌去, 點解唔互相體諒同包容呢
評價今個轉會窗

: 6~10
: 0~5

50 6
我當時已經覺得單 deal 好戇鳩,但係呢度仲有人撐話賣波衫已經賺返條數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞