[Oo] 曼聯終極FF群魔亂舞休息區 [2650]

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
其實肯俾木番黎

中場 買兩件
中堅
左閘

買4件隊波可以唔同哂

但暫時都見唔到木番黎嘅希望
Pogba嘅傳波vision 同技術係天生
佢d長傳同Scholes Eriksen一樣
急勁但有倒西 接應果個進攻球員好易接應到
講真oo 點練都未必練到

佢練到pogba 7成長傳
加主力防守企位 已經好夠用

如果再高再大隻d先講後上前插進攻

暫時唔會俾對pogba嘅期望佢(進攻防守全能btb)

做到防守端top 加埋佢progressive carry嘅能力夠做
係咁傳啲二三線教頭做乜撚
唔使諗
——Hojlund
Garnacho—-Greenwood
——Oo——Neves
———新掃蕩防中
新左閘—短馬—新中堅-Dalot
————-Onana

隊波平均年齡23歲都未夠但好好J
贏波冇野寫,下次輸波就會多啲野寫,分分鐘半班球員出喺反坦,又話要揾某球員做代罪羔羊
OO企位真係好
可能速度真係唔快要靠企位
18歲仔踢波又唔會做多左
又唔英雄主主義真係好癲
真係好老波骨feel企住踢
奧尼爾唔錯喎,今季帶狼隊轉型踢得有板有眼,上次贏鏝城後接受訪問講解自己既戰術都睇得出佢好針對性部署,如果佢肯黎曼聯教練團輔助坦蛇我覺得值得一試
會唔會head coach唔做
走黎做assistant
除非比好多錢,冇理由有正唔做要做副手
所以我話如果
同以前阿狗既法比加斯比,邊個勁啲
肯賣走福已經偷笑,仲有個般奴都唔知點算好
法比加斯傳波勁好多
Ff陣

Bruno起碼打多兩季正選

足球層面大家都知要換

但實際上佢呢一刻係核心 唔想好似車狗咁
應該慢慢過渡接班
Mainoo-Onana-Bruno>>>
又玩改造?龍門用波好極都同防中2個世界啦
如果俾鏝買左joao neves
好大感覺會係下個B.silva

Neves + oo + 個高大防中
呢條中場線真係會有信心復興到
咪練定先到Elyn Harrison練好就打雙龍
愛記個Onana 感覺上都係海鮮波
技術上唔夠細
如果隊波齊陣買佢頂Mctom個後備位就啱

要正選做核心好似唔夠做都係果d勁一場 屌3場嘅球員
JOAO NEVES同B SILVA係兩個SKILLSET既,NEVES比較似以前既HERRERA
法比仔踢法偏進攻D
OO驚喜係佢夠淡定
波有得練淡定係天生
BTW你個陣有D似高普個陣,兩件8號+1件6號,其實幾岩坦套HIGH PRESS戰術
我見今年佢progressive carry勁左好多
開始有埋進攻

先話佢跟哥狗會變到B silva咁嘅萬能插
佢本身買Mount + Bruno
就係想咁踢
季初mount 傷前咪試左
米路定拔定mctom都踢到俾人isolate咁
都完全守唔到

簡單講bruno嘅key波能力
俾Rodri都唔會踢到呢個陣
唔講佢whiskey pass
佢受壓下失嘅possession係唔會踢到dominant 嘅足球
如果真係要踢雙8
一定要放棄般
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞