[Oo] 曼聯終極FF群魔亂舞休息區 [2650]

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
其實人手最唔缺真係前場
除左一個後備中鋒
但中後真係缺到唔想見到嗰班人落場既程度
都係講句,做好D買賣,其實NET SPEND可以唔洗太多
又要攞鉲鐁銤鏴出黎講
拖慢哂重建速度 跟住就數到1億自轉
呢兩單野洗多左幾多冤枉錢
前場差件後備前鋒+右翼,最理想係加埋綠木返到黎,彈性同質素都提升好多

中後場真係要重點換血,中場好多場都係靠OO CARRY,中堅得短馬一個踢到HIGHLINE防線,坦之前都有話有落ORDER叫班中堅壓前,但壓壓下又自動縮返後面,所以我地成日比人笑斷左一截截咁
高層on9 先個個貴一貴咁簽攪到依家有FFP問題
自轉本來唔駛咁貴,海龍都係overprice 咁簽
夏天應該唔會有啲咩bigname簽入黎,可能平價執啲後生既用
基達菲有件後生唔洗錢
都唔知今季邊柒到勁

下下傳中都食左大力菜咁,短傳又醫院波
件後生carry基達菲
海倫算係可接受程度既買貴左
自轉狗係完全overpriced到離哂大譜 翼鋒可以貴撚過一個中鋒既價錢 屌你€95m係世界級potential既價黎
屌你老母呀死梅狗
咦 有材料有位入先夠膽上水呀?
https://youtu.be/dF6Rt5f3-aE?feature=shared

睇過奧瑪之前係鏝同TXIKI傾轉會既片,買卡斯米路依D DEAL一定會BAN,同埋以佢咁著重人工RATIO,都幾肯定如果米路有OFFER一定第一個清走佢先
唔關事,不嬲覺佢吹大左

唔多上嚟唔代表有位入先上水嘅
超級on9 6月都係開40m,拖到人地開左季panic buy 先咁貴
有冇多啲證據elaborate多少少呀
唔好就咁扔低一句覺得唔夠料先得架
蘭蛇未走既話呢啲deal ban撚柒硬
事但啦你慢慢撐

你覺得佢勁就勁,係我曼千秋萬世一閘
事但啦你慢慢反

你覺得佢廢就廢,係我曼千秋萬世最廢閘
蘭蛇屌過啦,話邊有球會重建但成日買30歲以上既黃昏前鋒
得喇得喇
我記得當時呢度都好多人J 米路,話咩世界級踢一兩年都好
宜家真係得一兩年貨
死傻閪就咁dum低一句扮識波 乜柒stats/references都冇淨係識喺度揞面笑
朗哥咁勁,洗乜要隊友半場一鳩射穿籠啦
嚟到直接正選啦 仲點會後備
是但啦你勁你贏
唔好扮到好似好識波費事同啲傻仔拗先啦喂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞