[Oo] 曼聯終極FF群魔亂舞休息區 [2650]

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
咁佢又講得啱喎
依家係賴英國輿論壓力要賣佢走
但原來本土有其他球會夠膽簽既
咁即係d輿論壓力唔係無得拆啦
有冇諗過個季成隊都柒,買咗C朗係其中一個原因
同埋C朗下半季好似試過十場零入波,俾人屌到仆街
主要屌佢態度啫,實力黎講肯接受輪換絕對係勁
不過依家講咩都哂氣,佢只不過係垃圾球霸
當年預佢肯放低身段做卡叔個位,幫隊波走位拉空做支點
邊估到佢一把年紀仲唔化,仲係要自己做主角啫
第二季連實力都出撚哂事
如果唔係都唔使敗走沙地
佢有身材有高空優勢,始終都有一定威脅性
只係佢死要打正選
利用唔到體力優勢先搞成咁
幾時都話買下啲過氣big name返黎賣下波衫有得踢下歐聯你班曼迷就扯撚哂旗架啦
學人講重建喎 搞笑咩 重建重到想無痛傍住傍住有歐聯踢
你踢緊英超呀大哥 重建期冇歐聯踢係應份架
成日想食free lunch
牙朗有你呢啲fans真係好幸福
佢第一季十幾球都有兩場戴帽 已經6球
當然佢對熱嗰場戴帽係好重要啦
仲要周圍叩門搲歐聯踢結果無去季前習訓操返狀態
無得咁計既 上年個成績的確好
況且買一堆young core又唔代表 頭兩,三季成績差之後一定會上翻去
就算買當打 Mount Malacia Antony Sancho都係未證明身價
寄望將來好過
算啦,佢而家係沙地都屈唔到機,仲講咩威脅性
唔好話咩死要打正選,就算佢肯做後備,佢身體已經跌watt 跌到踢唔到頂級聯賽
好似而家大力臣咁,俾佢一月一賽都跟唔到節奏
得曼聯驚女權 其他wfc 入到波就係英雄啦
唔係架ching

佢有高空優勢只係大家既錯覺嚟,包括當時佢隊友同佢領隊
我好記得,佢嚟之後我地進攻上就變左係咁斬高波比佢,而佢經常係禁區入面單獨面對兩個英超中堅,起碼95%時間佢都頂唔到個波,當時睇到我R曬頭
呢點未必係佢錯,可能係蘇仔錯,真相無人知啦

而佢死要踢正選,不自量力呢樣就係佢問題,無得拗了
賣俾第二隊已經反佢老母蛇占仆街死
佢既高空優勢多數係屈對面2閘同中堅盲眼位
你叫佢同中堅正面對抗係零優勢
之前係賤種有賓周馬幫佢拉走對面中堅
係蛆記有斜恩
係曼 就得卡雲尼做到依樣 但佢又要企左個中鋒位 但企左翼又冇哂速度 基本冇得揀
當然so9 d戰術都係其中一個問題
倫敦球會一定唔撚驚
佢要輪換慳住用
結果蘇蛇放後備一場就畀費蛇出黎屌
然後卡叔長期走場連輪換人選都冇埋
季中場場出到盡對佢呢件老野黎講回唔切氣

第二季季初咁多事未操得起又唔肯坐bench
終於咁既結局收場
估唔到又係為朗狗件廢老嘈咁多頁
不如簽Jobe Bellingham博成材
好過幾千萬唔知射左比邊個
幫襯開邊個
要問下啲叫過既手腳,問下餅餅
呢件好似無咩料到
放唔低身段又要面
有心冇力
有D質疑當時哥狗係唔係真係會買佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞